Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Ne vjeruju tvrdnjama

Reper odlučio tužiti aviokompaniju zbog rasizma, ali oni mu prijete svojom tužbom

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 22. studeni 2019. u 7:24 2019-11-22T07:24:06+01:00

Nakon što se prvo požalio na tretman u avionu, Will.iam-a su na aerodromu dočekala petorica policajaca kojima je zatim podnio i pritužbu

Reper Will.i.am nedavno je pokrenuo tužbu protiv aviokompanije Qantas Airlines jer je navodno jedna stjuardesa prema njemu bila bezobrazna samo zato što je on - crnac, prenosi PageSix. Ali onda se dogodio obrat koji je zasigurno iznenadio i samoga glazbenika. Naime, aviokompanija ne samo da je opovrgnula njegove navode, već prijeti da će i oni pokrenuti tužbu ukoliko reper ne povuče svoju. 

- Ako naš član posade bude htio podići tužbu, mi bismo mu bili spremni pružiti pravnu podršku da to i učini - rekli su predstavnici aviokompanije CNN-u. 

Frontmen The Black Eyed Peasa optužio je "pretjerano agresivnu" stjuardesu da je bila bezobrazna prema njemu nakon što on nije čuo njezino uputstvo da putnici isključe svoje mobilne uređaje i laptope. 

- Ja ne vjerujem da je ona rasist, ali je očito ciljala svoje frustracije na osobe drugačije boje kože - napisao je Will.i.am nakon što je podijelio fotografiju stjuardese s dodatkom #RacistFlightattendant.

Nakon što se prvo požalio na tretman u avionu, repera su na aerodromu dočekala petorica policajaca kojima je zatim podnio i pritužbu. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu