Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
25. veljače 2020.
Novi Tarantinov film

foto Poznata glumica tumači Sharon Tate, sličnost je nevjerojatna

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 27. kolovoz 2018. u 8:03 2018-08-27T08:03:13+02:00

Glumačku ekipu predvode Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie, a radnja se zbiva krajem 60-ih godina 20. stoljeća u Los Angelesu

Počelo je snimanje novog filma Quentina Tarantina, »Once Upon a Time in Hollywood«, za koji je poznati filmaš čak pet godina pisao scenarij, a sam će ga i režirati.

Glumačku ekipu predvode Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie, a radnja se zbiva krajem 60-ih godina 20. stoljeća u Los Angelesu gdje bivša zvijezda westerna i njegova »zamjena« pokušavaju uhvatiti korak s vremenom.

Ekipi se pridužila i Lena Dunham, kojoj će ovo biti prva velika filmska uloga, a od ranije je poznato da u filmu glume i Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell i Damian Lewis, koji će glumiti Stevea McQueena.

Iako se kao prvi datum premijere navodi 29. srpnja 2019. DiCaprio koji glumi Ricka Daltona i Pitt, koji glumi Cliffa Bootha već su snimili prve scene.

Foto Instagram

Glumica Margot Robbie na svom je Instagram profilu objavila prvu fotografiju koja otkriva kako će izgledati u novom hit filmu poznatog redatelj. U mini suknji, crnoj dolčeviti i u visokim bijelim čizmama, pretvorila se u tragično preminulu Sharon Tate.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma