Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. veljače 2020.
Kate Beckinsale

Pokazala svu svoju fleksibilnost: Glumica digla nogu "do neba" za potrebe šminkanja

FOTO/REUTERS
FOTO/REUTERS
Autor:
Objavljeno: 16. siječanj 2020. u 6:58 2020-01-16T06:58:15+01:00

Beckinsale je video objavila na svom Instagram profilu. 

Kate Beckinsale (46) je pokazala nevjerojatnu fleksibilnost dok se spremala za dodjelu nagrada Critics’ Choice ove nedjelje, prenosi Page Six. Glumica u savršenoj formi, ležerno je podignula nogu "do neba". 

Holivudska je miljenica na videu odjevena u pidžamu, a čini se da je radnja smještena u njezinoj kuhinji. Frizer Peter Savic joj je pripremao kovrče za veliku večer, a vizažist Rob Scheppy joj je po nogama nanosio bronzer. 

Beckinsale je video objavila na svom Instagram profilu, a pregledan je više od dva milijuna puta. U komentarima su se nanizale brojne pohvale na račun njezinog poteza pa je tako jedna njezina pratiteljica napisala da želi biti kao i ona.

Paris Hilton je u komentarima ostavila emoji mačke s očima u obliku srca, a nije izostalo niti komentara poput "Kakva fleksibilnost", "Prekrasna si" i "Wow".

Glumica je bila jedna od prezentatorica na dodjeli nagrada, a kasnije se presvukla u prekrasnu večernju haljinu otvorenog ramena i prepunu šljokica. Iako je haljina bila prekrasna, mnogi su se čudili zašto je uopće stavljala bronzer, ako joj se noge uopće ne vide. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.