Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Blac Chyna

Pljušte optužbe: Brat Kim Kardashian i bivša zaručnica usred pravne bitke

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 18. siječanj 2019. u 8:15 2019-01-18T08:15:31+01:00

Blac Chyna na svom je Instagramu objavila raskošne fotografije svog dekoltea ne mareći što se nalazi usred pravne bitke s bivšim Robom Kardashianom.

Nikad se nije sramila pokazati svoje nevjerojatno tijelo, ali posljednje fotografije gdje sjedi na kuhinjskom pultu s rukom preko dekoltea prekrivajući grudi, oduševila je fanove.

Uz jednu fotografiju nije se libila ni napisati: 'Dođi igrati sa mnom'.

ertw2

Chyna je usred sudskog postupka protiv Roba Kardashiana, bivšeg zaručnika i oca djeteta.

Prema novim sudskim dokumentima, sin Kris Jenner tvrdi kako je bio prisiljen potrošiti više od 100.000 dolara nakon 'nasilnog' incidenta iz 2016. koji je uključivao zapošljavanje čitavog tima zaštitara.

Foto: instagram

Prema novim sudskim dokumentima koje je prikupio The Blast, 31-godišnjak je izvijestio da je u incidentu 14. prosinca 2016. Chyna (pravo ime Angela Renée White) 'konzumirala značajnu količinu droge i alkohola' prije nego što je oštetila veći dio svoje imovine.

Rob tvrdi da šteta uzrokovana njezinim 'nasilnim napadom' iznosi više od 17.000 dolara za 'popravak ili samo zamjenu dijela imovine'.

Objavljeno je da je Chyna uništila njegovu televiziju i telefon, kao i to da je oštetila vrata. U daljnjim optužbama Rob je naveo kako je pretrpio znatne troškove u mijenjanju brave i organiziranju sigurnosti kako bi odvratio daljnje nasilne napade na njegovu osobu i imovinu.

Objavljeno je da Robov račun u iznosu od 17.697,48 USD nije uključivao navodni slomljeni telefon ili troškove promjene brave zbog dodatnih sigurnosnih razloga.

Međutim, Chyna je u međuvremenu osporila tvrdnje, navodeći kako bi navodna šteta iznosila tek 5.000 dolara.

Zvijezda je također inzistirala na tome da su njezine radnje „prouzročene i potrebne zbog postupaka tužitelja, te da su bile razumne i potrebne za samoobranu i obranu okrivljenika“.

ee

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.