Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
22. siječnja 2020.
Nika Antolos

Pjevačica svjedočila krađi u trgovini usred dana: 'Zaštitite napokon žene koje tamo rade'

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 27. studeni 2019. u 7:51 2019-11-27T07:51:02+01:00

Pljačku u trgovini ne doživi svatko, a upravo jednoj nedavno je nazočila, bivša pjevačica grupe Feminnem.

Neugodno iskustvo koje je doživjela dok je bila u kupovini sa svojom kćeri Siennom detaljno je opisala je na svom Instagramu podržavajući hrabre djelatnice:

– Zaštita žena. Nema je. Stojimo Sienna i ja na blagajni dućana Tommy, prije 10 minuta, stavljamo stvari u vrećicu. Iza naših leđa naprasno prolazi mladić. Kreće zvoniti detektor i jedna od divnih prodavačica izlazi za njime. Zaustavlja tog vidno pijanog dečka i govori da otvori ruksak, na to izlazi i druga prodavačica i stoji kraj prve. Ja na vratima, ne izlazim jer mi je dijete već van sebe. U tom momentu, mladić agresivno gura prvu gospođu (dlanom na lice) skoro pod auto, u kojem žena usporava i kreće trubiti panično shvaćajući što se događa. Ja vrištim: Stiže policija! i usporedno muškarcima na blagajni: Muški, izlazite odmah i branite ženu! On (JEDAN!!!!!) izlazi i dolazi do vrata, šuti, stoji.

Ona, teta heroj, ne odustaje: 'Vrati što si uzeo'. On izvlači iz ruksaka i džepova ukradene stvari i baca ih na nju. Udara i odguruje je još jednom, na što ona skuplja stvari i bježi u dućan. Tommy, to mi ne treba. Ni vašoj zaposlenici, ni meni, a kamoli mom djetetu. Zaštitite napokon svoje žene koje rade osiguranjem, pravim! I da, nagradite svoju heroinu koja je svoju kutu, u plašt pretvorila.

gqw

Kako bi stvar bila još bizarnija događaj se dogodio baš na Međunarodni dan zaštite žena od nasilja.

Nika osupnuta događajem naknadno je još komentirala na društvenim mrežama nemili događaj:

– Saznajem sada od žena što rade, da su ne jednom dobivale prijetnje da biti će silovane nakon što napuste dućan i bile pljuvane u lice. A što da vaša majka radi na toj blagajni? Vi? Sestra? Puno ljudi znam koji rade taj posao i sigurna sam u jedno - to se ne smije događati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.