Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. siječnja 2020.
Susret

Pjevačica Nika Antolos svoje vjersko svjedočanstvo objavila na društvenim mrežama

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Autor:
Objavljeno: 6. prosinac 2019. u 7:52 2019-12-06T07:52:24+01:00

Pjevačica Nika Antolos svoje je vjersko svjedočanstvo podijelila je na društvenim mrežama, te u 20 minuta snimke ispričala ispričala:

– Živimo u društvu u kojem se sve svodi na ocjene i procjene i ne usudi se čovjek pričati o stvarima kao što je vjera, a ja ne želim više biti takav čovjek. 

U svom svjedočanstvu spomenula je i kako joj se dogodio susret s Bogom za vrijeme jedne molitve u Moskvi kad je tamo živjela sa suprugom i kćeri :

– Tražila sam odgovor od Boga, je li mi oprostio. U glavu mi je došla jedna konkretna rečenica: U početku bijaše riječ i riječ bijaše u Boga...Otišla sam na spavanje i paralizirala sam se u jednom trenutku. Oko mene je bilo plavo svijetlo i dva lika s moje desne strane koji ne gledaju u mene nego čekaju... Čekali su da izađem vani i u jednom trenutku shvatiš da kroz glavu izlaziš van i gledam svoje tjeme od gore i onaj isti glas/misao mi prolazi kroz glavu i kaže mi; ako te sad izvuku gotova si i ne možeš se sjetiti Boga u tom trenutku i jedini što sam mogla pomisliti je Krist, Krist, Krist i sve je nestalo i mogla sam se micati i vratila sam se u kuhinju i u isto vrijeme obuzme me strah i ljubav prema Bogu i shvatite koliko je Bog svemoćan. To je bio preokret moje ljubavi prema Gospodinu.

Nika tvrdi da je već kao mala djevojčica imala senzacije i smetnje. U djetinjstvu je imala noćne more sve do svoje 11 godine zbog čega je i mokrila u krevet. Također je detaljno opisala tavan iz svojih noćnih mora, za kojeg je kasnije otkrila da stvarno postoji u samostanu na Krku. Kad joj je otac poginuo u Domovinskom ratu, ona je točno znala opisati mjesto na kojem je poginuo.

foto: Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.