Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4n
Sutra: 7° 7° 4n
23. veljače 2020.
Novi pokušaj

Pamela Anderson po peti put u braku. Njen odabranik kaže: 'Već 35 godina želim samo nju'

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 22. siječanj 2020. u 8:18 2020-01-22T08:18:02+01:00

Pamela Anderson, bivša zvijezda televijiske serije »Spasilačka služba«, udala se peti put, a njezin odabranik je filmski producent Jon Peters, objavio je specijaliziran časopis Hollywood Reporter.

Američko-kanadska glumica i Peters vjenčali su se na privatnom obredu u Malibuu, piše časopis u digitalnom izdanju.

»Posvuda ima lijepih djevojaka, imao sam izbor, no već 35 godina želim samo Pamelu«, otkrio je Jon Peters (74) koji je i sam više puta bio u braku.

Supruzi Pamele Anderson (52) bili su i rock glazbenici Tommy Lee i Kid Rock, a nedavno je bila u vezi s francuskim nogometašem Adilom Ramijem sve do burnog razlaza prošlog ljeta.
Jon Peters je po profesiji frizer i dugo je živio s Barbarom Streisand što mu je otvorilo vrata Hollywooda. Poznat je kao producent verzije filma »Zvijezda je rođena« u kojoj je Striesand glumila 1976. godine.

Zatim je kao producent bio supervizor adaptacije Batmana koje je radio Tim Burton 80-ih i 90-ih, a je zaslužan i za filmove drugih superjunaka kao što je »Supermanov povratak« 2006.

Jon Peters je prvi put susreo Pamelu Anderson u vili vlasnika Playboya Hugha Hefnera 80-ih godina kada je pokušao nagovoriti tada 19-godišnju djevojku da ne pozira za slavni časopis već da se posveti »ozbiljnoj karijeri«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.