Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. travnja 2020.
Peta sreća

Pamela Anderson ne skida osmijeh s lica, objavila je prvu fotografiju s novim suprugom

Prvi selfie supružnika, Foto Instagram
Prvi selfie supružnika, Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 26. siječanj 2020. u 7:57 2020-01-26T07:57:13+01:00

52-godišnja zečica upoznala je svojeg današnjeg supruga još prije 35 godine te su čak kratko i bili u vezi. Ipak, tek mu je sada odlučila postati životnom partnericom.

Bivša Playboyeva zečica i glumica Pamela Anderson nedavno se udala po peti u put u velikoj tajnosti s 22 godine starijim Jonom Petersom, a brzo nakon vjenčanja odlučila je cijelome svijetu pokazati koliko je sretna. 

Široki osmijeh na fotografiji pokazuje kako je Pamela sada pronašla ljubavnu sreću, nakon četiri propala braka (s Rickom Salomonom je bila dva puta u braku) i zadnjom vezom s nogometašom Adilom Ramijem koji ju je varao s mnogim ženama. 

52-godišnja zečica upoznala je svojeg današnjeg supruga još prije 35 godine te su čak kratko i bili u vezi. Ipak, tek mu je sada odlučila postati životnom partnericom, a vjenčali su se u Malibuu nakon tajne i kratke veze. 

- Posvuda je bilo prekrasnih djevojaka te sam mogao birati koju želim, ali 35 godina samo sam želio Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način. Inspirira me, štitim je i tretiram na način na koji to zaslužuje - izjavio je Jon za The Hollywood Reporter. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.