Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Kraljevski medeni mjesec

Ništa od Raba, William i Kate provest će medeni mjesec na Sejšelima

REUTERS
REUTERS
Autor:
Objavljeno: 2. svibanj 2011. u 12:50 2011-05-02T12:50:39+02:00

Daily Mail u ponedjeljak navodi kako će krajem svibnja  mladenci otputovati na desetodnevni medeni mjesec u izoliranoj rezidenciji na Sejšelskom otočju u Indijskom oceanu. Noć u luksuznoj vili stoji, po listu, oko 4,500 eura

Britanski princ William i njegova supruga Kate Middleton provest će medeni mjesec na Sejšelima, tvrdi u ponedjeljak britanski dnevnik Daily Mail.

Buckinghamska palača u nedjelju je priopćila da mladenci odgađaju za sada odlazak na medeni mjesec te da se princ, pilot helikoptera u Kraljevskim zračnim snagama, nakon romantičnog vikenda na britanskom tlu vraća na posao.

Međutim, Daily Mail u ponedjeljak navodi kako će krajem svibnja  mladenci otputovati na desetodnevni medeni mjesec u izoliranoj rezidenciji na Sejšelskom otočju u Indijskom oceanu. Noć u luksuznoj vili stoji, po listu, oko 4,500 eura.

Agenti zaduženi za sigurnost prinčevskog para već su obišli rezidenciju čija se lokacija drži u strogoj tajnosti. List navodi kako vila, izgrađena od drveta, ima kupaonicu na otvorenom, privatni vrt, bazen i vlastitog butlera i glavnog kuhara. William i Kate doputovat će helikopterom s otoka Mae, najvećeg među Sejšelima na kojem se nalazi i glavni grad Victoria.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.