Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
21. veljače 2020.
Susret na Preluku

foto Ministar turizma Gari Cappelli susreo se s poznatom glumicom: Eva je prava ambasadorica Hrvatske

Kruno Kapetanović, Eva LaRue i Gari Cappelli, snimio Ivica Tomić
Kruno Kapetanović, Eva LaRue i Gari Cappelli, snimio Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 15. lipanj 2018. u 15:55 2018-06-15T15:55:00+02:00

Hrvatska postaje sve prepoznatljivija u filmskoj industriji. Imat ćemo promociju filma »Mamma mia 2« u srpnju i kolovozu, a dogovorenih je još sigurno 20 filmova u Hrvatskoj tako da osobe poput Eve LaRue koje promoviraju ovakav vid turizma približavaju Hrvatsku jednoj potpuno drugoj kategoriji gostiju, kazao je Cappelli

Poznata američka glumica Eva LaRue koja kao ambasadorica grupacije jedinstvenih luksuznih hotela Hrvatske poznatim pod brandom »Stories« ovih dana uživa na Kvarneru, posjetila je Design Hotel Navis na Preluku gdje se susrela s ministrom turizma Garijem Cappellijem. Zvijezdu serije »CSI: Miami« u Navisu su dočekali vlasnici Krunoslav i Andrea Kapetanović te menadžer hotela Zoran Užar.

– Hrvatska postaje sve prepoznatljivija u filmskoj industriji. Imat ćemo promociju filma »Mamma mia 2« u srpnju i kolovozu, a dogovorenih je još sigurno 20 filmova u Hrvatskoj tako da osobe poput Eve LaRue koje promoviraju ovakav vid turizma približavaju Hrvatsku jednoj potpuno drugoj kategoriji gostiju. Njezin posjet, marketing, PR i sve što će se odraditi predstavljaju velik pomak i način razmišljanja u tom segmentu turizma. Objekti koje ona promovira svojom su kvalitetom donijeli do toga da ih osobe poput nje žele promovirati. Hrvatska je na karti svijeta definitivno postala mjesto gdje se može doći i imati takvu kvalitetu objekata kakve ona promovira, rekao je Cappelli i dodao:

– Evu sam upoznao prije dvije godine prilikom njezinog posjeta Istri. Razgovarali smo o mogućnostima Hrvatske i bila je vrlo zainteresirana za tu temu. Ona je prava ambasadorica Hrvatske. U cijeli se svijet prenosi ono što ona kaže i posjeti i to Hrvatskoj itekako mnogo znači jer će nam donijeti dodatnu promotivnu aktivnost koju je danas jako teško dobiti na taj način.

FO1506TI11
Eva LaRue susrela se s ministrom turizma, foto Ivica Tomić

Što nam je Eva LaRue otkrila o svojem boravku na Kvarneru čitajte u nedjeljnom broju Novog lista.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.