Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Hvala na molitvama

Majka Demi Lovato oglasila se nakon što joj je kćer skoro umrla zbog predoziranja

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 21. rujan 2018. u 7:32 2018-09-21T07:32:29+02:00

Majka pjevačice Demi Lovato oglasila se dva mjeseca nakon što je njezina kćer zamalo umrla od predoziranja.

Majka je u dirljivoj izjavi opisala teške trenutke koje je proživjela dok je čekala ishod krize u kojoj se njena kći našla.

Teški trenuci koje je mama Dianna De La Garza proživjela dok su njenu mezimicu vozili u besvjesnom stanju kolima hitne pomoći u bolnicu. Iščekivanje kojim su pratili svaki njen treptaj sve dok se nakon dva dana nije konačno vratila.

Mama Dianna nakon dva mjeseca od nemilog događaja sažela je sva osjećanja u nekoliko rečenica:

– Dva dana nismo znali hoće li Demi preživjeti. Bila sam jako zabrinuta, a istovremeno sam pokušavala biti jaka zbog nje, njenih sestara i zbog cijele obitelji. Kad smo došli u bolnicu, uopće nije dobro izgledala. Bila je jako loše, ali rekla sam joj da ju volim i da sam ovdje. U tom trenu je i ona meni rekla da me voli. I od tog trenutka nisam si dozvolila da uopće pomislim na to da ona neće biti OK'.

Foto: instagram

Nakon što je sve loše prošlo, sama se pjevačica oglasila na društvenim mrežama i zahvalila dragom Bogu i svima koji su bili uz nju.

Njezina majka također nakon nemilog događaja, sretna što je sve krenulo na bolje zahvalila se svima koji su pomogli da njena kćer preživi, kao i na svim upućenim molitvama:

– Mislim da je ona danas živa zbog milijun molitva koje je primila taj dan. I nisam mogla poželjeti bolji tim ljudi da joj spase život

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dobrovoljni mirovinski fondovi uz prinose donose i porezne olakšice te državna poticajna sredstva