Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
'Nemoralna' ponuda

Madonna je Rodmanu nudila 20 milijuna dolara za oplodnju

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 20. rujan 2019. u 20:46 2019-09-20T20:46:26+02:00

Pop kraljica Madonna (61) umirovljenom košarkašu Dennisu Rodmanu (58) svojedobno je ponudila 20 milijuna dolara za njegovu spermu, odnosno oplodnju.

Bilo je to 1993. godine kad je slavnom košarkašu NBA-lige jedne večeri zazvonio tefeon, a pop ikona bez uvertire kazala: »Dennis, znaš li da ovuliram «, na što je košarkaš upitao »A, što je to?«

Rodman je tog trenuka kockao u Las Vegasu, te odmah odletio u New York privatnim avionom koji mu je poslala »Material Girl« kako bi mogao spavati s njom. Dečkima za kockarskim stolom obećao se vratiti čim obavi »posao«, što je i učinio.

– Kazala je ako zatrudni, da će mi platiti 20 milijuna dolara, odnosno ako se dijete rodi.

rtww

Madonna i Rodman družili su se tijekom 90-tih, a ta veza zapravo je koristila najviše Madonni čija je karijera bila u silaznoj putanji.

Vezu s kontroverznom košarkaškom zvijezdom iskoristila je kako bi vratila svoju popularnost, ali na žalost nije uspjela i začeti njegovo dijete.

Rodman, koji danas ima troje djece, bio je razočaran što nije zatrudnijela, ali nagađao je i da je Madonna sklopila sličan financijski aranžman s Leonom. No, ipak smatra kako je pomogao da njezina karijera ponovno krene uzlaznom putanjom. I sama pjevačica priznala je kako izlazi s njim jer je »bad guy«, a od toga popularnost naraste.

Prisjetimo se kako je pjevačica svoje prvo dijete, kći Lourdes rodila 1996. godine čiji je otac Carlos Leon.

Madonna ima i sina Roca s bivšim mužem Guyem Richijem, a usvojila je još četvero djece: Davida Bandu, Mercy Jamesa i blizance Stellu i Ester.

Rodman ima najstariju kćer Alexis sa svojom prvom suprugom Annie Bakes, a sa trećom suprugom Michelle Moyer ima sina DJ-a i kćer Trinity.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.