Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. veljače 2020.
SNCTM

Luksuzni seksualni klub nastao po uzoru na film "Eyes Wide Shut" objavio snimke orgija

Foto:www.snctm.com
Foto:www.snctm.com
Autor:
Objavljeno: 20. siječanj 2019. u 8:39 2019-01-20T08:39:49+01:00

Zloglasni američki privatni seksualni klub Snctm koji je nastao na Beverly Hillsu i u kojem članstvo košta 50.000 eura godišnje objavio je na internetu snimke svoje nekadašnje ruske podružnice i na taj način najavio povratak u Moskvu. Osnivač Damon Lawner je to i najavio objavom na njihovj internetskoj stranici: 

– Odlazimo u Moskvu 29. ožujka na još jedan nevjerojatan događaj. Ne mogu puno reći o ovoj nevjerojatnoj Maskaradi!

Damon je na ideju za osnivanje kluba došao nakon što je prije šest godina pogledao erotski film »Eyes Wide Shut« u kojem igraju Tom Cruise i Nicole Kidman u glavnim ulogama.

Foto: instagram

U jednoj sceni, Tomov lik se nalazi na sotonističkom seks partyju koji se održava u tajanstvenoj kući. U to je vrijeme Damon koji je još uvijek bio u braku, osjećao je isto seksualno razočaranje. 

Damon je danas razveden otac dvojice dječaka. No ne zaboravljajući svoje bračno iskustvo i seksualnu kiberniranost iz tog frustrirajućeg razdoblja razdoblja,    osnovao je elitni klub u kojem gosti dolaze na luksuzni koktel parti koji završava vođenjem ljubavi.

Foto: instagram

Zabave su ograničene na samo 100 gostiju, a žene uvijek nadmašuju muškarce za otprilike tri prema jedan.

Muškarci moraju nositi crne kravate, a žene haljine ili donje rublje. Maske su obvezne i telefoni su zabranjeni. Sve se pedantno nadgleda i nije moguće da se dogodi niti jedan propust. Diskrecija je zagarantirana, kao i užitak.

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.