Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. veljače 2020.
Incident u Zagrebu

Lille prijeti zatvor: Policija ju tereti za naročito nasilno ponašanje. 'Bit će velikih posljedica'

Foto Screenshot Instagram Lidija Bačić Lille
Foto Screenshot Instagram Lidija Bačić Lille
Autor:
Objavljeno: 21. svibanj 2019. u 23:35 2019-05-21T23:35:14+02:00

Policija Lidiju Bačić tereti za naročito drsko ponašanje. Dokaže li se pjevačici krivnja za fizički napad na dvije žene i psića u Zagrebu, mogla bi završiti u zatvoru, javlja RTL.

Dvije žene Lidiju su optužile za fizički napad te udaranje psića od sedam kilograma, nakon što nisu mogle proći kraj automobila kojeg je pjevačica parkirala nepropisno. Slučajno su joj, kažu, udarile retrovizor.

Policija Lille tereti za naročito nasilno ponašanje. Žena koja tvrdi da ju je pjevačica fizički napala i dalje je u šoku te kaže da se boji.

“Nije mi baš ugodno izaći van, malo se bojim. Bojim se da sve to skupa nije spojeno sa nekim krugovima koji bi se, eto, možda mogli možda meni osvetiti”, rekla je napadnuta žena za RTL.

Glazbena producentica i menadžerica Gordana Bosak komentirala je kako bi karijera popularne pjevačica zbog ovog mogla itekako patiti.

“Nema tu: bit će velikih posljedica. Posljedice su se već dogodile”, kaže Bosak te dodaje kako su šutnja i negiranje krivnje najgore što su Bačić i njezin tim mogli napraviti.

“Prvo što bih odmah ili u toku dana riješila taj slučaj na način da se ispričam i nastojala bih to potpuno primiriti i ne dozvoliti da ovo uhvati ovakve razmjere. Ja neću suditi nikoga pa tako ni nju. Ja ne znam što se njoj događalo u glavi kad je ona to sve radila. S druge strane, žao mi je ljudi ako su pretrpjeli tu fizičku i psihičku bol”, komentirala je menadžerica.

Napadnuta žena kazala je kako bi joj javna isprika puno značila, ali žrtva, je kaže, i njezin pas koji također ima svoja prava.

Kako god bilo, Lidija će svoju nevinost morati dokazivati na sudu, javlja RTL.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.