Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 4
Sutra: 3° 3° 4
22. siječnja 2019.
Stefani Šober

foto LIJEPA I KAO FATALNA CRNKA Poznata manekenka iz Rijeke oduševila novim izgledom

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Autor:
Objavljeno: 9. veljača 2018. u 8:21 2018-02-09T08:21:08+01:00

"Baš sam ponosna! - napisala je Olga Šober na svom Facebook profilu objavivši fotografiju reklame za novu boju za kosu iz Schwazkopfove Pallete Intense kolekcije.

Ne, plavokosa riječka operna diva ne namjerava postati crnka, već samo punog majčinog srca čestita svojoj kćeri, Stefani Šober na još jednom uspjehu. Naime, zaštitno lice kampanje za ovaj proizvod upravo je sve poznatija riječka manekenka, koju smo dosad poznavali po ipak svijetlijoj kosi.

Stefani koja je već postala stalno lice na stranicama najprestižnijih svjetskih modnih časopisa Voguea, Ellea, Grazie i drugih, trenutačnu adresu ima u Londonu, iako praktički stalno živi na putu - između SAD-a, Turske, Grčke, Francuske, Italije, Velike Britanije, Španjolske i Hrvatske. Često ju se može vidjeti i na riječkim ulicama.

U nizu uspješnih i prepoznatljivih poslova ubrojila je sada i ovaj zavodljivi pogled za poznatog njemačkog proizvođača boje za kosu. Moramo priznati, iako smo navikli na njenu medeno plavo nijansu kose, da joj i ovaj fatalni pogled crnke stoji - izvrsno.

STEFANI1

STEFANI2

STEFANI3

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka