Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
23. siječnja 2020.
Khloe Kardashian

Kardashianka otvorila srce nakon prekida s košarkašem: "Bog uvijek ima plan."

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 25. ožujak 2019. u 7:22 2019-03-25T07:22:53+01:00

Khloe Kardashian je dugačkom porukom na Instagramu završila jedno naporno poglavlje u privatnom životu. 

Nakon posljednjeg skandala oca njezine kćerkice, Tristana Thompsona, Khloe Kardashian je čini se napokon završila tu priču. Starleta i zvijezda emisije "Keeping Up With The Kardashians" na svom je Instagram profilu podijelila dugačku poruku. Objasnila je da tjeranje vlastitih uvjerenja i snova drugima, stvara ozlojeđenost. Objavu je originalno sastavila još 2016. godine, u vrijeme prekida s još jednim košarkašem, Lamarom Oddomom.

Obožavatelji su odmah zaključili da je objava posvećena košarkašu Tristanu Thompsonu, koji se prošlog mjeseca našao u središtu tabloida. Razlog tome je bila navodna prijevara s najboljom prijateljicom Kylie Jenner, Jordyn Woods. Prema pisanju portala TooFab, ovo je drugi put da se zvijezda NBA-a našla u medijima zbog sklonosti varanju partnerice Khloe. 

Kardashian je stoga objavom na Instagramu, na neki način završila to poglavlje svog života. "Nekoga pustiti, ne znači da više ne brineš za nekoga. To je samo shvaćanje da jedina osoba nad kojom imaš kontrolu si samo ti. Pustiti, znači imati veliku snagu. Moramo naučiti prestati doživljavati tuđe probleme kao da su naši. Voljeti ljude ne znači da moramo nositi njihove terete i zablude na našim leđima. Nažalost, možeš jedino izraziti vlastito mišljenje na situaciju. Ne možeš željeti njihov život više nego ga oni žele. Zapravo, to je njihov život kojeg moraju shvatiti sami i u svoje vrijeme." dio je njezine objave

Khloe je nastavila pisati da vrijeme liječi sve rane, te da vjeruje da ožiljci koji ostaju od rana stoje kao "podsjetnik na ono što si prošao i preživio". "Ne možeš natjerati nekoga da ti bude vjeran, dobar, pun razumijevanja. Ne možeš natjerati nekoga da bude osoba kakvu trebaš. Bože, voljela bih da je tako jednostavno. Nekad je osoba koju najviše želiš, osoba bez koje ti je najbolje."

Objava je završena riječima da "Bog uvijek ima plan. Čak i na najmračnijim mjestima." Khloe je dodala i da joj je prijateljica jednom rekla: "Pazi kada pokušavaš popraviti slomljenu osobu, mogla bi se porezati na njihove raspuknute komadiće."

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.