Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Brak na vidiku

Justin Bieber javno priznao ljubav Hailey Baldwin: Baby, bit ćemo još bolji u 70-oj!

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 10. srpanj 2018. u 14:20 2018-07-10T14:20:48+02:00

Ti si ljubav mog života Hailey Baldwin i ne želim ga trošiti s nikim drugim. Činiš me boljim i potpunim. Ne mogu dočekati najbolji dio mog života! Zabavno je što, sada s tobom, sve dobiva smisao!, napisao je Bieber

Justin Bieber je zaljubljen i konačno je to priznao cijelom svijetu. Medijska trakavica o zarukama s manekenkom Hailey  konačno je okončana Justinovom dirljivom objavom na Instagramu.

Par zaista misli ozbiljno, prema objavi, Justin je zaljubljen do ušiju u manekenku Hailey Baldwin, a u svom postu obećaje joj vječnu ljubav i obitelj.

Kanadski pjevač i manekenka bili su u vezi pred dvije godine, nedavno su obnovili vezu, a objave o njihovim zarukama zatekle su svih jer su se dogodile neposredno nakon što je Bieber prekinuo sa svojom bivšom ljubavi Selenom Gomez.

Tek što se tinta osušila o Seleninom i Justinovom ponovnom ljubakanju, kanadski pjevač uletio je u vrući zagrljaj stare ljubavi Hailey. Zaljubljeni pjevač preplavljen osjećajima, nije odolio a da svojoj Hailey ljubav ne prizna i javno riječima:

– Čekao sam neko vrijeme šuteći, ali riječi su su brzo doputovale slušajući Hailey ja sam tako zaljubljen u sve vezano s tobom! Želim predano provesti život upoznavajući strpljivo i pažljivo svaki tvoj dio. Obećajem da ću se časno brinuti o našoj obitelji dopuštajući Isusu i Duhu Svetom da vodi sve što činimo i odlučujemo. Moje srce je potpuno i cijelo tvoje i ti ćeš uvijek biti na prvom mjestu! Ti si ljubav mog života Hailey Baldwin i ne želim ga trošiti s nikim drugim. Činiš me boljim i potpunim. Ne mogu dočekati najbolji dio mog života! Zabavno je što, sada s tobom, sve dobiva smisao!, napisao je Justin Bieber.

- Najviše sam uzbuđen zbog mog mlađeg brata i sestre kojima ćemo biti uzor, jer vidjet će stabilan brak kakvog će i sami tražiti! I vrijeme koje smo odabrali je savršeno, sedmi dan sedmog mjeseca, jer broj sedam je broj duhovne savršenosti. To je istina, možeš proguglati! Nije li to šašavo? Usput ja nisam to planirao, kakogod, hvala nebesima što je naša budućnost osigurana! Biti ćemo još bolji u 70-tima, krećemo Baby!, napisao je Bieber i post završio citatom iz Svetog pisma - "Tko pronađe ženu, nalazi dobro, dobiva dar od Gospodina! Ovo je godina milosti!!!!"

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.