Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
21. studenoga 2018.
Na ljetovanju

Julia Roberts s obitelji odmara u Beogradu, uskoro stiže i u Split

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Autor:
Objavljeno: 1. kolovoz 2017. u 10:37 2017-08-01T10:37:55+02:00

Slavna američka glumica Julia Roberts ovih dana boravi u Beogradu, a ako je vjerovati napisima srbijanskih medija, uskoro bi trebala posjetiti i Lijepu Našu. Poznata glumica u Srbiji boravi s djecom, kćeri Hazel i sinovima Phinnaeusom i Henryjem, te suprugom Danielom Moderom, direktorom fotografije koji će u Beogradu raditi na američkoj romantičnoj komediji »Ibiza« čiju režiju potpisuje Alex Richanbach.

Srbijanski glavni grad u filmu bi trebao glumiti Barcelonu, dok će ulogu Ibize »odigrati« Split kamo bi se cijela filmska ekipa trebala preseliti u danima koji slijede. Daniel Moder nedavno je boravio i na Zrću; snimljen je u klubu Aquarius gdje je navodno stigao kako istražio bi li klupsku atmosferu mogao uklopiti u scene u filmu.

U Beogradu, navodno, ovih dana boravi i Demi Moore koja za razliku od Julije Roberts za sada još nije viđena u gradu. Srpski portali pišu kako je glumica u grad doputovala privatno. Za razliku od nje, Julia Roberts se ne skriva. Snimljena je u šetnji gradom te kako pozira s obožavateljima, što potvrđuje i fotografija koju je na Instagramu objavio kuhar restorana Bela Vista u Beogradu gdje je hollywoodska glumica uživala u ručku s obitelji. (I. Ko.)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Promjenom opskrbljivača do manjih troškova za plin
Imaju li tvrtke i obrti izbor ukoliko porastu cijene plina

Promjenom opskrbljivača do manjih troškova za plin