Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 6
Sutra: 3° 3° 6
22. siječnja 2020.
Drugi pokušaj

Jednom reciklirana veza - uvijek reciklirana: Je li Justin Bieber to opet slobodan?

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 11. ožujak 2018. u 13:00 2018-03-11T13:00:28+01:00

Jednom reciklirana veza -uvijek reciklirana. Ovo staro pravilo o tome kako »podgrijani krumpiri« ne idu u slast potvrđuju i Selena Gomez i Justin Bieber.

Dvoje mladih ljubavnika nikako da uhvate ritam, u svojem drugom pokušaju ljubavne veze. Privlačnosti očito ima, ali nešto ipak nedostaje. Ovaj put par je odlučio ići sporije, pa na prvu prepreku nisu objavili raskid veze, već da će ići malo polakše.

Naime, iako je tek pred koji dan Selena na svom Instagram profilu javno potvrdila njihovu ponovnu vezu, na kojoj su počeli raditi još od studenog prošle godine, ovih dana je već najavila da će - usporiti.

O čemu li se radi kod ovog mlađahnog para, još nije pozato. Čini se da se ne mogu dogovoriti oko ničega osim - zajedničke molitve. Par je naime viđen kako zajedno odlazi u crkvu, ali je iz nje svatko izašao sam.

Možda se od Selene i Biebera može nešto i naučiti, primjerice kako vezu ponekad nije loše staviti na »odmor«, pa što bude... ili ipak najnovija fotografija na profilu Justina Biebera govori o slobodi više od sto riječi ...

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.