Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
"Knives Out"

Javnost nije zaludila radnja, već džemper zgodnog glumca: "Ovo će biti uzrok moje smrti"

FOTO/REUTERS
FOTO/REUTERS
Autor:
Objavljeno: 4. prosinac 2019. u 17:13 2019-12-04T17:13:41+01:00

Džemper je postao hit još prije nego li je film stigao u kina prošle srijede.

"Knives Out" Riana Johnsona ima postavu prepunu glumaca s A-liste, od Jamie Lee Curtisa do Daniela Craiga i Tonia Colette. Ali unatoč mnoštvu poznatih imena, glavna zvijezda filma je pleteni džemper kremaste nijanse kojeg je nosio Chris Evans (ili Ransom u filmu), prenosi Page Six.

Džemper je postao hit još prije nego li je film stigao u kina prošle srijede. "Upravo sam naručila džemper Chrisa Evansa i ne mogu dočekati da ga poje***" i "Ovo će biti moj uzrok smrti", samo su neki od komentara na fotku zgodnog glumca koja se proširila Twitterom

Pisac R. Eric Thomas se također nije mogao zasititi džempera pa je na Twitteru objavio: "Zahvalan sam što se mogu vidjeti na ekranu u obliku džempera Chrisa Evansa koji je, baš poput mene,  umjetnički tužan i rastrojen i hvata se za Chrisa Evansa kao za goli život".

Kostimografkinja Jenny Eagen se na istu temu našalila u intervjuu za The Hollywood Reporter. "Nisam sigurna je li do džempera ili do toga tko je odjenuo džemper. To bi isto mogao biti dio svega. On izgleda poprilično dobro", kazala je. 

Eagan je dodala da je odabrala džemper dok je bila u gužvi i da se ne sjeća brenda. No, nije to zaustavilo obožavatelje da polete kupovati džempere sličnih stilova. 

Evans je odbio uzeti bilo kakvu zaslugu glede svog kostima. Za Extra TV je kazao: "Oh da, pa, znate. Teško je izgledati loše u pletenom džemperu". 

FOTO/Twitter

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.