Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
28. veljače 2020.
I. Bee

Ivana Banfić na odmoru u Indiji donijela veliku odluku: 'Prestajem jesti meso'

Izvor: Instagram/Privatna fotografija
Izvor: Instagram/Privatna fotografija
Autor:
Objavljeno: 8. siječanj 2019. u 8:07 2019-01-08T08:07:41+01:00

Kraljica hrvatskog dancea Ivana Banfić, Novu godinu je proslavila u Goi u Indiji gdje i dalje uživa u meditaciji, veganskim specijalitetima i pješčanim plažama.

Veganski specijaliteti će u kuhinji nekad popularne I. Bee u potpunosti zamijeniti meso jer ju se druženje s kravicama i bikovima, kako kaže, jako dojmilo pa je ispod fotografije s bikom napisala:

- U šetnjici i razgovoru s mladim bikonjom. Tu su kravice slobodne i žive u prirodi. Mirne su i mazne. Toliko su nježne i smirene. Totalno drugačije od onih naših nesretnih zatvorenih u štale. S pretužnim očima.Bila sam prisutna kada se jedan mladi par svađao i nešto je on vikao na nju..jedna kravica se našla u blizini i blago je prišla mladiću gurnula ga od nje, kao da ga je upozorila da to ne radi. Par se nasmijao na to i svađa je prestala. Otišli su zagrljeni. Tu se u meni nešto prelomilo i odlučila sam prestati jesti govedinu, svinjetinu i ostale sisavce. Duboko me se taj događaj dojmio, napisala je Ivana ispod fotografije.

Komentari su uglavnom bili pozitivni, ali osuda je bila brža i nepismenija, jedan je korisnik napisao: Mogla si krave čuvat i u Kravarskom, a ne tolki put prevalt.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.