Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 1
Sutra: 15° 15° 1
17. listopada 2019.
Kraj ljubavi

Iva i Boško Balaban razvode se nakon 15 godina braka

Boško i Iva Balaban, Foto: I. TOMIĆ
Boško i Iva Balaban, Foto: I. TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 3. listopad 2017. u 16:11 2017-10-03T16:11:46+02:00

Zahtjev za razvod podnijeli su prije šest mjeseci, ali kako bi zaštitili svoje troje djece i privatnost od očiju javnosti nastojali su proces zadržati u privatnosti

Nakon 15 godina braka, prema pisanju tjednika Story, razvode se nekadašnja kraljica Hrvatske, manekenka Iva Radić Balaban i bivši nogometaš Boško Balaban.

Zahtjev za razvod podnijeli su prije šest mjeseci, ali kako bi zaštitili svoje troje djece i privatnost od očiju javnosti nastojali su proces zadržati u privatnosti.

Jedan od nastabilnijih "estradnih" brakova  čini se razvodi se u miru i supružnici su spremni dijeliti roditeljske obaveze prema njihovo troje djece 14-godišnjoj Tashi, 10-godišnjem Ivanu i 5-godišnjoj Tessi.

Iva, nekad vrlo tražen model svoju je karijeru zamijenila obiteljskim životom, a danas je, osim što je majka, i vrlo uspješna poslovna žena.

S Boškom se upoznala 2001. godine u Rijeci, kad su i započeli strastvenu vezu koju su okrunili brakom 2003. godine.

Ovo je ljeto bilo prvo na kojem su supružnici odabrali svatko svoje desetnacije, apa se lijepa Iva na svom Instagram profilu pojavila na fotografijama snimljenim na Mauricijusu.

Posljednju obiteljsku fotografiju sa suprugom Iva je objavila 7. svibnja koju je popratila komentarom: »Jedna mala momčad«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.