Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
3. travnja 2020.
Kreću u akciju

Harry i Meghan traže pomoć holivudske elite, a još godinu dana primat će novac princa Charlesa

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 24. siječanj 2020. u 7:42 2020-01-24T07:42:04+01:00

Poslovni savjetnici pokušat će pomoći Harryju i Meghan da postanu financijski neovisni, unatoč tome što će sljedećih 12 mjeseci dobivati prihode od njegova oca princa Charlesa

Prince Harry i Meghan Markle odlučili su preuzeti stvari u svoje ruke nakon što su ostali bez financija kraljevske obitelji. Mirror piše da su počeli razgovarati s pripadnicima holivudske elite kako bi im oni pomogli potpisati multimilijunske poslovne ugovore.

Obitelj Sussex počela je organizirati sastanke s agentima i poslovnim menadžerima, među kojima su Nick Collins iz agencije Gers, Meghanin menadžer Andrew Meyer te holivudski odvjetnik Rick Genow. Oni će kao poslovni savjetnici pokušati pomoći Harryju i Meghan da postanu financijski neovisni, unatoč tome što će sljedećih 12 mjeseci dobivati prihode od njegova oca princa Charlesa.

Ted Sarandos, vodeći čovjek Netflixa, rekao je kako je ugovor s njima poželjan i dobrodošao. Meghan se naime želi usmjeriti ponovno prema svojoj jedinoj poslovnoj ljubavi - glumi, a ujedno će razmatrati i mogućnosti kako promovirati osjetljiva pitanja kojima se bave poput zaštite okolišta te borbe protiv HIV-a i AIDS-a. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.