Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
28. siječnja 2020.
"Urban&4"

Glazbenik Damir Urban objavio prvi fotku s prinovom: "Sporo rasti, mala vrbo"

FOTO/Sergej Drechsler
FOTO/Sergej Drechsler
Autor:
Objavljeno: 13. studeni 2019. u 12:37 2019-11-13T12:37:00+01:00

Urban je prije nekoliko mjeseci objavio spot za pjesmu "Iskra" u kojoj možemo čuti iste riječi.

Riječki glazbenik Damir Urban (50) i njegova supruga Milica (38) povećali su svoju obitelj za još jednu bebu nakon dvanaest godina braka. Urban je tako po treći put postao otac jer iz prvog braka s Goranom Milojević ima sina Malika (17), a sa Milicom Istoka Zolu. 

"Sporo rasti mala vrbo", napisao je glazbenik Damir Urban uz fotografiju gdje prinovu prvi puta drži u naručju u Klinici za ginekologiju i porodništvo Rijeka. 

"Rasplakala sam se od sreće! Čestitam prije svega starijoj braći, a onda mami i tati i svima vašima! Sjaj mala Iskrice!", stoji među mnogobrojnim čestitkama na Instagramu. Sada mnogi nagađaju da je upravo to i ime koje su sretni roditelji odabrali za bebu.

Urban je prije nekoliko mjeseci objavio i spot za pjesmu "Iskra" u kojoj možemo čuti riječi: "Sporo rasti mala vrbo, dug je put, a ovaj svijet te čeka". Režiju spota potpisuju Damir Urban i Milica Czerny Urban, dok Milica potpisuje i fotografiju te montažu. U spotu gostuju kćeri Ljupke Gojić i Mihaela Mikića - Jana Sienna i Mila Amelie.

Glazbenik je sretnu vijest o trudnoći objavio na svom Instagram profilu i listopadu, kada je napisao: "Brojimo još sitno i onda... Urban & 4". 

FOTO/Damir Urban, Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze