Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
28. siječnja 2020.
Ušli u brak

Ella Dvornik se udala u Las Vegasu: "Jedino je falio tata da me odvede do oltara"

Ella Dvornik/Instagram
Ella Dvornik/Instagram
Autor:
Objavljeno: 15. veljača 2019. u 10:01 2019-02-15T10:01:02+01:00

Ella Dvornik i njezin dugogodišnji partner Charles Pearce, izrekli su sudbonosno da na svoj način - u Las Vegasu!

Popularna influencerica Ella Dvornik, udala se za svog dugogodišnjeg partnera u Las Vegasu. Nije bilo velike svadbe koju su, kaže Ella, planirali godinama. Bili su samo njih dvoje i ljubav, a to je ono najvažnije. 

Ella je objavila preslatke fotke zaljubljenog para iz Vegasa na svom Instagram profilu.

"Kada smo se upoznali prije pet godina, Charles me htio odvesti u Vegas i oženiti. Tad nisam imala vizu. Ali sad ju imam! Nema boljeg načina nego završiti legendarni sretan kraj, od započinjanja novog legendarnog i sretnog početka. Tri smo godine od naših zaruka pokušavali organizirati vjenčanje, ali s obzirom da imamo dvije obitelji na različitim krajevima Europe, bilo je vrlo teško. Zato smo napravili ono što radimo najbolje, kako bi Frank rekao - učinili smo to na naš način. Evo nas, samo nas dvoje, sad i službeno. A&F! Upravo vjenčani! Gorilla! P.S. Balie, volimo te (i ti si službena)", stoji u Ellinoj objavi. 

Danas je Ella objavila prekrasnu poruku posvećenu njezinom tati, pokojnoj legendi hrvatske glazbene scene, Dinu Dvorniku. Napisala mu je da se ništa ne brine, jer ona sada ima muža koji je čuva i voli.

Što reći, nego sve najbolje novopečenom bračnom paru i neka vam ostatak života obilježe ljubav, sreća i smijeh. Baš kao i do sada, i baš na vaš jedinstven način. Sretno, mladenci!

Ella Dvornik/Instagram

Inače, Ella se udala u haljini slavnog kreatora Juraja Zigmana.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze