Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 1
Sutra: 16° 16° 1
22. travnja 2019.
Nives Celzijus

Dragi Ruben, Hrvati zaslužuju pobjedu, jer to im je jedino veselje preostalo kad poplaćaju račune

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 11. srpanj 2018. u 19:41 2018-07-11T19:41:00+02:00

Uoči večerašnjeg meča književnica, glumica i pjevačica, bivša supruga nogometaša, Nives Celzijus meko je i strastveno navijački  ispisala crvenim ružem na svoje grudi CRO i izravno se obratila Rubyju, engleskom reprezantitivcu s objašnjenjem zašto Hrvati moraju pobijediti 

Hrvati zaslužuju pobjedu reprezentacije, jer to im je jedino veselje koje u životu imaju kaže Nives Celzijus.

Uz izazovnu fotografiju svog dekltea na koji je meko i strastveno  ispisala crvenim ružem CRO izravno se obratila engleskom 22-godišnjem reprezentativcu Rubenu.

U divljenju koje mu je iskazala svojim znalačkim ženskim komplimentima, dodala je i objašnjenje zašto Hrvati zaslužuju pobjedu.

Ustvari, jednostavno je, Hrvatima nakon što poplaćaju račune ne ostane za hranu, a sve što im je preostalo su lijepi krajolici diljem Lijepe naše i pobjeda Vatrenih:

MDF20535

– Dragi Ruben, ti si lutka. Tako si sladak i divno je gledati Englesku ne samo zbog nogometa, već i za svaku milisekundu jer kad skočiš na ekranu i naša srca preskoče ritam. Tako si lijep kad se osmjehneš i to je svakako jedan od razloga zašto su se žene opredijelile za Englesku. Ali žao nam je. U sljedećoj utakmici ne želimo te nasmiješenog! Hrvatska je mala zemlja. Imamo najljepše prirodne žene na svijetu, a ni muškarci ne zaostaju. Imamo najljepše more, rijeke, planine i prekrasnu prirodu kojoj se radujemo. Razlog više za to je što su mnogi svaki mjesec uglavnom zaokupljeni plaćanjem računa nakon čega nemaju za kruh, mlijeko, struju ili grijanje.

No, postoje rijetki trenuci kad smo sretni, kad je irelevantno jesu li računi plaćeni ili smo bolesni, kada nam se čini da je samo nebo granica. A to je ovaj saziv hrvatske nogometne reprezentacije.

Zato dragi Britanci, žao mi je, ali Hrvatska mora biti svjetski prvak, jer to zaslužujemo! Oprosti Ruben, ali sigurno si i sladak i kad plačeš. Za vašu udobnost, dođite na naše prekrasno Jadransko more. Uzmite Alli's @ rubymae3223 s vama. I mi ga volimo. I obećajem vam da ćemo biti milosrdni domaćini. ❤❤❤❤❤, poručila je Nives Celzijus.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš