Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Seksi baka

Danijela Dvornik izložila tijelo na egzotičnim plažama Sri Lanke: 'Zaželjela sam se kuće i unučice'

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 16. siječanj 2019. u 17:01 2019-01-16T17:01:00+01:00

Prošlo je 30 dana Sri Lanke, ostalo je još 8 dana. Mogu reći da sam upoznala ovu zemlju i ljude, njihovu hranu, da sam prošla autobuse i vlakove, dobar i loš smještaj, lijepe i osamljene plaže kao i one razvikane. Probala sam gotovo sve od njihove hrane. Bilo je zanimljivo. Sve to čuvam za blog. Još par dana smo ovdje a onda idemo u Colombo priuštiti si nekoliko dana čistog hedonizma, Spa i bazena, kaže Danijela

Danijela Dvornik, seksi baka, posljednjih mjesec dana uživala je s prijateljicom na egzotičnoj Sri Lanki, a nakon toga otišle su u Colombo na potpuno opuštanje. Na putovanju su uživale u gurmanskim delicijama, kupanju i sunčanju na pješčanim plažama:

- Prošlo je 30 dana Sri Lanke, ostalo je još 8 dana. Mogu reći da sam upoznala ovu zemlju i ljude, njihovu hranu, da sam prošla autobuse i vlakove, dobar i loš smještaj, lijepe i osamljene plaže kao i one razvikane. Probala sam gotovo sve od njihove hrane. Bilo je zanimljivo. Sve to čuvam za blog. Još par dana smo ovdje a onda idemo u Colombo priuštiti si nekoliko dana čistog hedonizma, Spa i bazena.

Na svom je Instagram profilu objavila brojne fotografije na kojima se vidi njena zavidna figura u kupaćem kostimu. Iako već planira slijedeće putovanje iduće godine, priznaje i kako se pomalo zaželjela  doma i svoje unučice:

– Danas je gotovo, bilo je ovo još jedno zanimljivo putovanje. Vrag mi ne da mira pa već planiram drugo putovanje za iduću godinu, jer je ova godina već popunjena do ljeta. Već sam se zaželjela svoga kreveta i kuće, posla, moje ekipe i obitelji. Piki mi najviše fali i jedva čekam da je svu izgnjavim.

Foto: instagram

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.