Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
20. siječnja 2020.
Pjevanje mu nije išlo

Colin Farrell zbog plesa i kožnjaka umalo završio u boy bendu: 'Nisam trebao postati glumac'

Izvor: YouTube/Screenshot
Izvor: YouTube/Screenshot
Autor:
Objavljeno: 27. ožujak 2019. u 15:38 2019-03-27T15:38:13+01:00

"Kada sam bio mlađi volio sam plesati. Iako sam bio amater, svaki klub je bio moj", kazao je kroz smijeh Colin te dodao kako su ga upravo u klubu vidjeli momci iz grupe Boyzone te ga pozvali na audiciju

Irski glumac Colin Farrell prije nekoliko dana je u intervjuu obznanio kako je kao mladić stalno nosio kožne jakne i kako je tada volio ples, ali i da je njegova karijera trebala otići u potpuno drugačijem smjeru.

Naime, htio je postati profesionalni pjevač te je umalo završio u boy bendu.

"Kada sam bio mlađi volio sam plesati. Iako sam bio amater, svaki klub je bio moj", kazao je kroz smijeh Colin te dodao kako su ga upravo u klubu vidjeli momci iz grupe Boyzone te ga pozvali na audiciju.

"Tko zna što bi se sa mnom dogodilo da sam tada prošao audiciju. Kad sam tek došao na audiciju, počeo sam pjevati pjesmu 'Careless Whisper' te je to veoma loše zvučalo. Zamolili su me da ponovim pjesmu, mislili su da će drugi put zvučati bolje", rekao je Colin.

Rekao je da su pohvalili njegov ples i kožnjak te mu ponudili mjesto u bendu ukoliko bude dovoljno dobar na audiciji.

Nakon što su ga i drugi put poslušali članovi grupe su se međusobno pogledali te je nastao muk. Rekli su mu da će ga nazvati poslije.

"Zatim su me nazvali i rekli mi kako misle da mi pjevanje baš i ne ide i kako možda nisam pravi izbor za njih", zaključio je Colin.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.