Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 26
Sutra: 10° 10° 26
6. prosinca 2019.
Lijepa glumica

'Četrdesete su posebne': Gwyneth Paltrow otvoreno o novom braku, ali i seksualnosti

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 17. listopad 2018. u 8:10 2018-10-17T08:10:27+02:00

Gwyneth Paltrow konačno je progovorila o svom novom braku i odnosu s drugim suprugom, producentom Bradom Falchukom (47), u svom posljednjem intervjuu za Glamour.

Glumica i zdravstveni guru, s kojim se prošlog mjeseca vjenčala, otkrila je slatke detalje koji su njihov odnos odveli u bračno blaženstvo.

Glumica smatra također kako je sklapanje braka u četrdesetima puno složenije, jer se u brak donosi iskustvo ranijih patnji i propusta. Što smatra vrlo ohrabrujućim i zbog čega se osjeća optimistično.

Gwyneth se dotakla i bračne seksualnosti i kazala:

- Najvažnija je stvar zaista pokušati eliminirati svaki sram. - i dodala:

- Mislim kako žene imaju dosta srama oko svoje seksualnosti. Mi smo bile previše uvjetovane kroz dugo vrijeme. Ako otvorimo razgovor mislim da bismo mogli staviti svjetlo na to i sram će polako nestajati.

O tome koliko je njezin suprug zaljubljen u nju najbolje svjedoči rođendanska čestitka koju je napisao za svoju suprugu dva dana prije samog vjenčanja:

Kada je ova fotografija nastala, u 40-tima, 50-tima ili 70-tima ? Prošlog ljeta? Ovoj bezvremenoj ljepotici danas je rođendan. I Ona se rodila s beskrajnim darom - velikim plavim očima, umom i srcem koji preplavljuju svaku znatiželju i velikodušnost i mogućnost, sa srceparajuće dugačkim nogama koje uvijek ide i ne odmaraju se. Gwyneth, ti si najradišnija osoba koju poznajem. Od tvoje prve jutarnje šalice za kavu do zadnjeg viskija u noći. Od teretane do ureda do kuće i kuhinjskog stola. Svima nam daješ sve od sebe, stalno. I uvijek s osmjehom (dobro uglavnom uvijek). Možda si zbog toga svake godine sve bolja. Sretan rođendan ljubavi!

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.