Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. veljače 2020.
Navijači ne odustaju

Brad i Jennifer osvanuli na naslovnicima kao budući roditelji

Foto: reuters, društvene mreže
Foto: reuters, društvene mreže
Autor:
Objavljeno: 16. travanj 2019. u 17:24 2019-04-16T17:24:15+02:00

Svijet je oduvijek bio podijeljen po pitanju prve i druge supruge Brad Pitta, pa dok jedni navijaju za Angolinu, drugima je Jennifer Aniston puno draža.

Nadmetanje među fanovima još uvijek traje, iako svi potajno čekaju da Brad konačno odabere treću.

Zadnja podvala medija na račun ove trakavice bila je naslovnica s vijesti da Brad i Jenn očekuju dijete.

gg

Vesela vijest planetarno je zakružila i posijala iskru među svim navijačima ove stare veze, koja je usput rečeno trajala samo pet godina.

Na naslovnici je osvanula Jennifer Aniston uz natpis kako je glumica u drugom stanju, te da je otac njezin bivši suprug Brad Pitt. Za potkrijepu radosne vijesti objavljena je i fotografija ultrazvuka.

gp

Promptne reakcije i demantiji stigle su s obje strane. Prema objašnjenju menagera, Jennifer je bila uzrujana nakon što je lažna informacija stigla do nje. Nikada nije mislila da se ljudi mogu spustiti toliko nisko. Prema službenom priopćenju njezine ekipe, glumica je bila šokirana hrabrošću ove objave.

Govorkanja je potaknulo njihovo nedavno zajedničko druženje u Parizu. Prijateljsko druženje Jenn i Brada mediji su nazvali »novim medenim mjesecom«, a već nakon tjedan dana objavili fotografije sa seta novog fima Murder Mystery gdje se u pauzama za vrijeme snimanja Jenn drži za trbuščić i za čelo, što je trebao biti dokaz njezine trudnoće.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.