Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
20. siječnja 2020.
Porod kod kuće

Bode Miller postao otac blizanaca godinu i pol dana nakon tragične smrti kćeri

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 13. studeni 2019. u 8:47 2019-11-13T08:47:14+01:00

Njegova supruga za američke je medije potvrdila kako je "na sedmome nebu" nakon što je u petak rodila blizance

Olimpijac i bivši skijaš Bode Miller postao je ponosni otac blizanaca, prenosi PageSix. Dvojicu dječaka Milleru je rodila supruga Morgan Beck, s kojom skijaš već ima dvoje djece, a jedna kćer im je tragično preminula sa samo 19 mjeseci. 

Njegova supruga za američke je medije potvrdila kako je "na sedmome nebu" nakon što je u petak rodila blizance, a zanimljivo je kako je porod održan u njihovom domu.

- Osjećam se vrlo dobro nakon poroda. Još smo u mislima nakon cijeloga iskustva. Jednostavno je savršeno što je sve prošlo tako spontano - rekla je Beck o svojem iskustvu poroda kod kuće. 

- Dok su bolničari došli do naše kuće, moja supruga je već rodila blizance uz pomoć moje mame. Srećom, ona je radila kao babica, ali nikad nije porodila blizance. Svi smo bili prilično opušteni i spontani, ali zasigurno nismo kvalificirani za ovakvo nešto - dodao je Miller. 

Imena dječaka još uvijek nisu objavljena, a blizanci će imati veliku ekipu za druženje kod kuće. Miller iz prijašnjih veza ima dvoje djece te još dvoje sa sadašnjom suprugom. Djevojčica Emmy im je tragično preminula utapanjem u bazenu u lipnju 2018. godine. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.