Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
14. prosinca 2019.
Pohvalio se na Instagramu

50 Cent kupio prve redove na koncertu suparnika da bi mu dvorana izgledala prazno

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 30. listopad 2018. u 15:05 2018-10-30T15:05:13+01:00

50 Cent je na Instagramu objavio fotografiju poluprazne dvorane na kojoj je fotošopirao svoj lik kako sjedi sam i zadovoljan, okružen praznim stolicama, aludirajući na koncert njegova suparnika Ja Rulea.

Svađa repera 50 Centa i Ja Rulea toliko je stara da bi mnogi i zaboravili o čemu je riječ da dvojica glazbenika svako toliko ne izbace neki novi okršaj kako se sve, očito, ne bi zaboravilo.

No igra tko će kome napakostiti više dosegnula je svoj vrhunac, ili tek prešla na novu razinu, nedavnim potezom 50 Centa koji je za jučerašnji koncert Ja Rulea kupio 200 ulaznica u prvim redovima koncerta kako bi dvorana izgledala prazno.

Nakon toga je na Instagramu objavio fotografiju poluprazne dvorane na kojoj je fotošopirao svoj lik kako sjedi sam i zadovoljan, okružen praznim stolicama, aludirajući na koncert njegova suparnika.

Ja Rule mu nije ostao dužan pa je nakon koncerta objavio sliku 50 Centa u drag izdanju, s perikom i šminkom, a potom objavio sliku gdje se 50 Cent jednom uslikao s transseksualnim fanom na nekoj promociji votke uz opis "Ovo se događa na tim promocijama votke... Pijte odgovorno ljudi".

Postoji nekoliko verzija o tome kako je počela 20 godina duga svađa između dvaju repera. S jedne strane je priča o tome kako je Ja Rule opljačkan u jednoj trgovini u Queensu, a potom je 50 Cent viđen s njegovim pljačkašem što je Ja Rule nekada sam tvrdio, a danas poriče. Novija verzija događaja je da se 50 Cent naljutio kada su ga iz Murder Inc. ignorirali tijekom snimanja Ruleove pjesme "Murda 4 Life".

Kako bilo, sudeći po komentarima, čini se da je Ja Rule u ovom okršaju izvukao tanji kraj.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.