Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. prosinca 2019.
Aukcija

Ringo Star prodavat će na dražbi memorabilije Beatlesa

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 15. rujan 2015. u 8:21 2015-09-15T08:21:46+02:00

Najviše interesa na dražbi 4. i 5. prosinca pobudit će komplet od sedam bubnjeva na kojima je Starr svirao na koncertima te snimio nekoliko ranih hitova Beatlesa, kao i gitare koje su Starru darovali George Harrison i John Lennon

Bivši Beatle Ringo Starr i njegova supruga, glumica Barbara Bach, ponudit će na prodaju početkom prosinca komplet bubnjeva i gitare slavne četvorke, te odjeću i namještaj, objavila je dražbovna kuća Julien's Auctions.

Najviše interesa na dražbi 4. i 5. prosinca pobudit će komplet od sedam bubnjeva na kojima je Starr svirao na koncertima te snimio nekoliko ranih hitova Beatlesa, kao i gitare koje su Starru darovali George Harrison i John Lennon.

Bračni par će ponuditi i namještaj iz svojih rezidencija u Londonu, Beverly Hillsu i Monacu.

Darren Julien, predsjednik dražbovne kuće, procjenjuje da bi vrijednost ponuđenih predmeta mogla dosegnuti 5 milijuna dolara, od čega će dio ići u korist Zaklade Starr and Bach's Lotus Foundation.

Starr (75), se pridružio ostaloj trojici Beatlesa Harrisonu, Lennonu i Paulu McCartneyju kao zamjenski bubnjar 1962., a zatim su zajedno izrasli u najpopularniju glazbenu skupinu svih vremena.

Starr je ostvario uspješnu solo karijeru otkako su se Beatlesi raspali 1970. Njegov najnoviji album, Postcards From Paradise, objavljen je 31. ožujka.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.