Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
29. siječnja 2020.
Prva dama

foto Melanija Trump sama je dizajnirala božićne ukrase za Bijelu kuću. Evo kako izgledaju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Autor:
Objavljeno: 28. studeni 2018. u 10:58 2018-11-28T10:58:12+01:00

WASHINGTON Američka prva dama Melanija Trump i ove je godine okitila Bijelu kuću prazničnim ukrasima koje je, kako se pohvalila na društvenim, sama dizajnirala. Tema je »blago Amerike«.

Prostorima Bijele kuće dominiraju bijela, plava i crvena boja. U hodniku istočnoga krila već svjetluca 40 crvenih jelki, no tu su i one »obične« zelene okićene crvenim kuglicama. Prva dama neke je ukrasila plavim mašnama i lampicama, a s božićnih drvca postavljenih oko portreta Abrahama Lincolna vise bijeli ornamenti sa zlatnim orlom na vrhu. Oko njih su postavljeni veliki buketi koje čini sitno bijelo cvijeće.

Bijela kuća je izvijestila da je među božićnim ukrasima i drvce koje su posjekli članovi obitelji američkih vojnika poginulih u borbi, a iznad kamina su prikazi panorama New Yorka, Saint Louisa, Chicaga i San Francisca.

Središnje mjesto zauzima božićna jelka visoka 5,5 metara. Melanija Trump je na tweeteru objavila video-snimku na kojoj se vidi kako prolazi okićenim hodnicima Bijele kuće, a ove ih godine krasi i slogan njezine humanitarne kampanje »Be Best« koju je pokrenula u korist djece.

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze