Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
25. siječnja 2020.
Brz Oporavak

Lepa Brena: Uskoro skidam gips i s druge ruke

Lepa Brena / Ivica TOMIĆ
Lepa Brena / Ivica TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 16. kolovoz 2014. u 12:23 2014-08-16T12:23:58+02:00

Uz klasične postoperativne tretmane liječenja, Breni neizmjerno u oporavku pomaže i – more. More je nešto nevjerojatno, kad sam u dodiru s morem, osjećam da ozdravljujem mnogo brže, otkrila nam je Lepa Brena

NOVI VINODOLSKI » Odlično se osjećam, oporavak napreduje jako dobro, silno sam zahvalna svim ljudima koji su mi u onim teškim trenucima 25. srpnja pomogli i spasili me od težih posljedica. Naravno, posebnu zahvalnost dugujem svim ljudima bolnice u Lovranu koji su mi pomogli ne samo vrhunskom stručnošću, sjajno odrađenom operacijom, nego i medicinskim sestrama, zapravo svima koji su mi omogućili da danas, dvadesetak dana kasnije, znam da sam na putu brzog oporavka. 

   Riječi su to Lepe Brene, estradne legende s prostora ex Jugoslavije koja je prije tri tjedna nakon pada u Novom resortu Novi Vinodolski teško ozlijedila obje ruke. Srećom, zahvaljujući brzom operativnom zahvatu i jako dobrom postoperativnom procesu, Brena je danas na korak do skidaja gipsa s obje ruke te potpunog povratka – u normalan život. 

   – Dok vam se ne dogodi ovako nešto, niste u stanju sagledati koje su sve vrijednosti najbitnije u životu. Koliko sam se samo naplakala u prvim danima loma, koliko je samo straha iz mene izlazilo. No, sve sam lakše podnosila zahvaljujući divnim ljudima – ne samo mojoj obitelji, nego svima koji su mi uputili riječi ohrabrenja. Kad je čovjeku teško, zapravo shvati kakvim je divnim ljudima okružen. 

   Uz klasične postoperativne tretmane liječenja, Breni silno u oporavku pomaže i – more.

   – Ma predivno. More je nešto nevjerojatno, kad sam u dodiru s morem osjećam da ozdravljujem mnogo brže. U šali čak znam reći da u silnoj borbi, jer ja sam čitavog života veliki borac, za povratak svakodnevnim aktivnostima toliko mnogo vježbam da bih se mogla prijaviti na neko plivačko natjecanje – istaknula je pomalo u šali Lepa Brena. 

   Za kraj smo ju upitali o mogućnosti da povratnički koncert nakon teške ozljede napravi upravo u – našem kraju. Negdje u nekom kutku Kvarnera, s obzirom da će joj Lovran, pa i Novi Vinodolski ma koliko je u njemu došlo do ozljede, ostati u neizbrisivom sjećanju. 

   – Na jesen ima dosta posla u osnivanju jedne televizijske postaje, jednog novog programa, ali zašto ne – bila bi mi velika čast da se na mom prvom povratničkom koncertu zahvalim divnim ljudima Kvarnera na nesebičnoj pomoći koju su mi pružili.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.