Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. prosinca 2019.
Uvijek drukčije

foto KAKO IZGLEDA NEOBIČNA VJENČANICA? Izvanzemaljske haljine pokazale su nam sestre Boudoir

Foto Mladen ŠARIĆ
Foto Mladen ŠARIĆ
Autor:
Objavljeno: 13. lipanj 2017. u 11:02 2017-06-13T11:02:00+02:00

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju priču koja će još jednom dokazati zašto ih se s razlogom naziva regionalnim modnim kraljicama

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_03

Boudoir kolekcije iz sezone u sezonu pomiču granice stvaralaštva, stoga ne čudi da je upravo kampanja modnog studija Boudoir ujedno i najiščekivanija modna priča svake sezone.

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić u suradnji s najcjenjenijim hrvatskim modnim fotografom Mladenom Šarićem, s kojim njeguju suradnju već gotovo 10 godina, te kompletnim timom najboljih modnih stručnjaka, među kojima su Saša Joković (make-up), Milena Maršić, Salon Glamour (dizajn frizura), Ivana Pavić (styling), modeli Katja i Gloria (Colors Model Scouting), predstavljaju svoju couture kolekciju "Out of Space".

Boudoir couture kolekcija "Out of space" predstavljena je inspirativnom fotografskom pričom koju je osmislio i snimio Mladen Šarić, izbjegavajući banalnost bridal fotografija i ironizirajući samu temu, konačni rezultat je spoj umjetničke fotografije i mode te vrhunsko djelo oboje autora, kako dizajnerica, tako i fotografa.

Potpis sestara Boudoir vidljiv je kroz svaku kreaciju, stoga ne čudi da je njihov atelje na adresi Radićeva 22 u Zagrebu jedno od najposjećenijih mjesta za domaće, ali i strane posjetitelje.

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_04
Boudoir couture kolekcija "Out of space", foto Mladen Šarić

Potvrda tome su i redovita pisanja najcjenjenijih svjetskih izdanja kao što su New York Times, te Harper's Bazaar upravo o sestrama Boudoir, Morani Saračević i Martini Čičko Karapetrić.

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_01

Kolekcija je satkana od minuciozne čipke, delikatnih printeva na tilu, ručno izrađenih ruža i bogato ukrašenih aplikacija; siluete haljina nježno obuhvaćaju obrise tijela i padaju u slapovima slojeva tila i latica, a ujedno donosi odgovor na pitanje kako izgleda nekonvencionalna vjenčana haljina.

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_11

“Uvijek se trudimo biti drukčije i to pokazati na najbolji mogući način. Uvijek razmišljamo izvan okvira i to se svake sezone vidi, redovito istražujemo nove tehnike u couture izradi haljina i tražimo originalan način na koji kolekciju i prezentirati. Upravo takva jedna interpretacija je pred vama, naracija koja prati naše kreacije za koje nam je trebalo nekoliko mjeseci rada. Ove haljine koje upravo gledate su ujedno i najzahtjevnije do sada.

Na nekima od njih provele smo gotovo dva tjedna izrađujući ih, stoga smo ponosne na rezultat, te na cijeli naš tim, i vjerujemo da će to publika prepoznati",  izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Više informacija o kolekciji i cijenama na www.boudoirzagreb.com

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_06

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_02

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_04

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_05

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_07

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_08

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_09

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_10

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_13

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.