Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
26. veljače 2020.
Revolucija je u zraku

Izašao je službeni trailer za treću sezonu serije "The Handmaid' s Tale"

Foto: screenshot
Foto: screenshot
Autor:
Objavljeno: 2. svibanj 2019. u 12:20 2019-05-02T12:20:02+02:00

Službeni trailer otrkiva zastrašujuću priču i stvaranje nekih novih alijansi u Gileadu

Još nas malo dijeli od početka treće sezone popularne serije "The Handmaid' s Tale" (Slušnjikina priča). Nova sezona na male ekrane vraća nam se 5. lipnja, a sudeći prema traileru koji je upravo izašao, donosi nam obećavajući nastavak uzbudljive priče.

Podsjetimo, druga sezona završila je tako što je June u zadnji čas odlučila odbaciti slobodu ne željevši iza sebe ostaviti stariju kćer, dok je mlađu poslala u sigurnost u Kanadu. Serija koja je izazvala mnogo reakcija diljem svijeta sada se nastavlja u jednako uzbudljivom tonu, a ono što možemo saznati iz trailera jest da je June odlučna u ostvarivanju svog nauma i spremna poduzeti drastične mjere u ime višeg cilja.

Iako su kadrovi dosta nejasni i drže nas u neizvjesnosti, ono što možemo raspoznati su sekvence poput one u kojoj June i Serena Waterford sjede u salonu i uživaju u cigareti, a u kratkom trenutku vidimo Serenu koja stoji usred zapaljene kuće, vjerojatno svoje.

Sudeći prema prizorima, očekuje nas velika borba protiv distopijskog Gileada, a mi s nestrpljenjem odbrojavamo dane do početka nove sezone.

Pogledajte službeni trailer:

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.