Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
19. listopada 2019.
'Za vas čvaraka nema'

Ivana Vida ponovno ratuje na Instagramu i žestoko se obrušava na kritike o pretjerivanju s botoksom

Ivana Vida ponovno ratuje na Instagramu i žestoko se obrušava na kritike o pretjerivanju s botoksom
Ivana Vida ponovno ratuje na Instagramu i žestoko se obrušava na kritike o pretjerivanju s botoksom
Autor:
Objavljeno: 27. kolovoz 2018. u 9:48 2018-08-27T09:48:00+02:00

Supruga nogometaša i bivša manekenka teško podnosi kritike na račun izgleda. Tako je jednom pratitelju na Instagramu odgovorila: "Za Vas čvaraka nema, na Vašu žalost. Naime svinja ne jede svinju. Zar ne?"

Ivana Vida teško se nosi s kritikama na račun svog izgleda. Žena nogometaša Domagoja Vide ovih dana svojim ponašanjem na društvenim mrežama ne prestaje izazivati medijsku pažnju.

Bivša manekenka voli pozirati i objavljivati svoje fotografije na društvenim mrežama, no teško joj pada kad dobije kritike na račun svog izgleda. I dok s jedne strane obožavatelji hvale njezin izgled, drugi je kritiziraju zbog estetskih operacija, što bivšu manekenku očito jako uznemiruje.

"Nažalost ste premladi za toliko botoksa", netko joj je napisao u komentarima, na što je Ivana je odmah uzvratila: "Mislite vjerojatno za botoks za kosu. Slažem se, previše volim njegovati kosu"

Žena nogometaša nije stala na tome, već nastavila ratovati na Instagramu obrušavajući se na svaku negativnu kritiku: "Za Vas čvaraka nema, na Vašu žalost. Naime svinja ne jede svinju. Zar ne?".

I dok je neki prozivaju ženom, majkom, kraljicom, drugi joj ostavljaju komentare poput "Sunce moje umjetno", no Ivana ima odgovor za svih: "Koliko ja znam, sunce nije umjetno", konstatirala je bivša manekenka.

Ivana je svog muža upoznala u noćnom klubu, a nedavno je fanovima na Instagramu odgovarala na pitanja i izjavila da želi još troje djece. "Naravno da planiramo imati još djece. Želja mi je da ih imam četvero, ali što dragi Bog da. Čovjek snuje, a Bog ostvaruje" – objasnila je Ivana. Priznala je i da je “išla pod nož”, ali nije htjela reći koji dio tijela je korigirala.

Ivana je istaknula da je život podredila suprugu i sinu zbog čega se više ne bi mogla baviti manekenstvom.

1

3

2

Foto: Instagram

Ivana Vida, Domagoj Vida

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.