Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 4
Sutra: 12° 12° 4
23. veljače 2020.
Ljetna pozornica

Zdravko Čolić i Željko Joksimović na ljeto u Opatiji

Foto VEDRAN SITNICA
Foto VEDRAN SITNICA
Autor:
Objavljeno: 18. siječanj 2020. u 16:52 2020-01-18T16:52:28+01:00

OPATIJA  Zdravko Čolić i Željko Joksimović, dvojica među trenutačno najtraženijim glazbenicima u regiji u srpnju ove godine nastupit će na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Informaciju nam je potvrdio ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković.

- Posljednji put kad je Zdravko Čolić nastupao u Opatiji velika Ljetna pozornica bila je premala za sve koji su htjeli doći. Od tada je prošlo više godina i napokon, 18. srpnja Čolić se vraća na Ljetnu pozornicu za koju sprema svoj poseban trosatni spektakl. Savršeni omjer bezvremenskih klasika i odlične sinergije glazbenika s publikom bit će popraćeni njegovim najvećim hitovima kojima oduševljava generacije obožavatelja - najavio je Dešković. Cijena ulaznice iznosi 160 kuna, a mogu se nabaviti u Festivalu Opatija i Eventim sustavu.

Ubrzo nakon Zdravka Čolića, na Ljetnoj pozornici u Opatiji nastupit će i Željko Joksimović i to 24. srpnja.

- Željko Joksimović već godinama suvereno puni dvorane širom Hrvatske i u susjednim državama. Za njegove nastupe u zagrebačkoj Areni tražila se ulaznica više, a svoj posljednji nastup 2019. godine održao je u Sarajevu ispred čak 60 tisuća ljudi.

Željko Joksimović / Foto DARJA STRAVS TISU

Nakon što su mnogi to priželjkivali, Joksimović konačno 24. srpnja 2020. dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiji gdje će održati svoj veliki središnji koncert. Joksimović je poznat po svojem zavidnom glazbenom talentu i vokalnim sposobnostima. Glazbeni uzlet doživio je 2004. godine nastupom na Eurosongu s pjesmom »Lane moje«, a kasnije je nanizao seriju uspješnih suradnji s grupom Hari Mata Hari, Jelenom Tomašević i brojnim drugim glazbenicima - rekao je Ernie Gigante Dešković, te najavio da će Ljeto na ljetnoj donijeti i još mnoga druga iznenađenja o čemu će se uskoro znati više. Ulaznice za ovaj koncert koštaju 160 kuna, a mogu se pronaći u Festivalu Opatija i putem sustava Mojekarte.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.