Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 6
Sutra: 7° 7° 6
18. ožujka 2019.
Premijerni koncert

foto Turisti su na maloj pozornici Klub.a zablistali u najsjajnijem izdanju

Snimio Roni BRMALJ
Snimio Roni BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 4. studeni 2017. u 10:19 2017-11-04T10:19:00+01:00

Sinoć su pak u Klub.u u podrumu The Beertije održali punokrvni koncert na kojem su, osim pjesama s debitantskog materijala, publici - većinom kolegama i prijateljima - predstavili i dvije posve nove stvari koje će se naći na njihovom drugom albumu, a na repertoaru im se našla i pjesma Ostani Vavine nekadašnje grupe Mone

U Klub.u na Trsatu sinoć je nastupila riječka grupa Turisti kojoj je to bio premijerni koncert pred domaćom publikom. Turisti su s radom započeli kao trio u kojem su pjevačica grupe E.N.I. Iva Močibob, bubnjar brojnih riječkih grupa i aktualni bubnjar grupe Kojoti Bobo Grujičić te multiinstrumentalist, skladatelj i tekstopisac Vlado Simcich Vava, a ove im se godine pridružio i basist grupe Mandrili Robert Jovanović.

f0411br4
Turisti nastupili u Klub.u / Snimio Roni BRMALJ

Kako zvuči dio pjesama s prvog albuma Turista »Human_esque«, riječka je publika premijerno mogla doznati tijekom mini-nastupa koji su Iva i Vava održali u ožujku na preslušavanju materijala u Dnevnom boravku.

 Sinoć su pak u Klub.u u podrumu The Beertije održali punokrvni koncert na kojem su, osim pjesama s debitantskog materijala, publici - većinom kolegama i prijateljima - predstavili i dvije posve nove stvari koje će se naći na njihovom drugom albumu, a na repertoaru im se našla i pjesma Ostani Vavine nekadašnje grupe Mone.

Jednosatni nastup iskusna je četvorka započela pjesmom Johnny koju su izveli sigurno sakriveni iza bijelog zastora. Početna trema i suzdržanost ubrzo su nestali, a Turisti su na maloj pozornici Klub.a zablistali u najsjajnijem izdanju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka