Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
17. studenoga 2019.
Ljetni singl

foto/video Romantična i zaljubljena Franka ima novu pjesmu

Scena iz novog spota Franke Batelić
Scena iz novog spota Franke Batelić
Autor:
Objavljeno: 28. lipanj 2018. u 12:39 2018-06-28T12:39:16+02:00

Pjesma »Kao ti i ja« svojevrstan je nastavak njenog uzetno uspješnog singla »S tobom« koji na YouTubeu ima više od 4 milijuna pregleda. Za pjesmu je snimljen i spot na romantičnom svjetioniku Sv. Ivan na pučini pored Rovinja, u režiji Sandre Mihaljević & Igora Ivanovića

Franka ima novi (ljetni) singl. Riječ je o pjesmi »Kao ti i ja« čiji su autori Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Singl su dodatno začinili pjevači škole Husar i Tomčić – radi se o nastavku sjajne suradnje započete nakon što su Franku iznenadili obradivši njezinu eurovizijsku pjesmu »Crazy«.

– »Kao ti i ja« je pozitivna, nježna i u isto vrijeme snažna, energična bezvremenska pjesma. Produkcija je moderna i aktualna, a sjajno zvuči i uživo. Drago mi je i što sam svoju ljubav prema školi Husar & Tomčić uspjela prenijeti na ovu pjesmu, jer su polaznici škole snimili zaista moćne gospel dionice, istaknula je Franka.

Pjesma »Kao ti i ja« svojevrstan je nastavak njenog uzetno uspješnog singla »S tobom« koji na YouTubeu ima više od 4 milijuna pregleda. Za pjesmu je snimljen i spot na romantičnom svjetioniku Sv. Ivan na pučini pored Rovinja, u režiji Sandre Mihaljević & Igora Ivanovića.

a0Kao0ti0i0ja006

– Da samo znate koliko se veselim izlasku spota! Sunce i predivno more koje okružuje romantični otočić i svjetionik Sv. Ivan na pučini bili su predivna lokacija za ispričati priču o ljubavi. Pjesma »S tobom« je označila moj glazbeni povratak nakon duže pauze, »Crazy« ostvarenje sna iz djetinjstva o odlasku na Eurosong, a »Kao ti i ja« potvrđuje smjer kojim idemo. Prve reakcije publike su sjajne, što nam je veliki vjetar u leđa na putu prema izdavanju albuma, rekla je Franka. (I. Ko.)

a0Kao0ti0i0ja002

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.