Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
19. travnja 2019.
Osvaja eter

Pjevačica anđeoskog glasa: Katja Budimčić Sabljar predstavila novu pjesmu

Snimio Marko GRACIN
Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 5. ožujak 2016. u 10:13 2016-03-05T10:13:28+01:00

Riječka pjevačica Katja Budimčić Sabljar ovih je dana predstavila novu pjesmu pod imenom »Prazne ruke«. Dvije godine Katja je bila dio riječkog sastava Atmospheric te je s njegovim frontmenom Ladom Bartoničekom ostvarila nekoliko uspješnih radijskih singlova kao što su »Ne voliš me«, »Molim te ne« i »Ljeto u nama«. Njihova se uspješna suradnja nastavlja i ovom pjesmom koju je Lado napisao upravo za Katju te je ona predstavlja kao samostalni singl koji će uskoro dobiti i pripadajuće videoizdanje.

– Dvije godine bila sam članica Atmospherica, pjevala sam mnoge Ladine pjesme, a nekoliko zaista uspješnih je izdao sa mnom kao vokalom. Glazbu koju stvara Lado izuzetno je ugodno izvoditi, osjećaš se kao da te melodija nosi u neke druge dimenzije, potpuno se opustiš. Tako je i sa ovom pjesmom. Pjesma melodijski dočarava lepršavi zvuk ambijentalnog elektro-popa, u čemu se prepoznaje Lado kao autor. Tekst govori o izgubljenoj ljubavi, što je vječna tema i vjerujem da će se mnogi moći na neki način prepoznati u njemu, otkrila je Katja.

Budući da su sve njihove dosadašnje suradnje urodile zapaženim pjesmama, »Prazne ruke« vjerojatno neće biti posljednja pjesma koja će povezati ovo dvoje glazbenika. 

– Lado i ja smo sretno razveden par, što se tiče Atmospherica, a s obzirom na izvrsne reakcije na ovu suradnju, ja se nadam da nam nije i posljednja. Svakako nam sad predstoji snimiti videospot, dodala je.

Pjevačica »anđeoskog glasa«, Katja se glazbom bavi dugi niz godina i iza sebe ima zapažene i nagrađene nastupe na brojnim festivalima poput Melodija Istre i Kvarnera, Čansonfesta, Zagrebfesta i Festivala dalmatinske šansone. Okušala i u glumi pa tako u popularnom riječkom mjuziku »Sušak Sušak« tumači jednu od glavnih uloga. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš