Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
20. listopada 2019.
Novi hit

foto/video Novi spot Marka Tolje prava je ljetna razglednica Rijeke i Istre

Marko Tolja i Dea Dević igraju glavne uloge
Marko Tolja i Dea Dević igraju glavne uloge
Autor:
Objavljeno: 20. lipanj 2018. u 16:04 2018-06-20T16:04:00+02:00

Spot prati temu zaljubljenog para i »...tvoje male sobe...« koja se seli zajedno s glumcima, Markom Toljom i Deom Dević, na zanimljive lokacije diljem Rijeke i Istre dok nam priča veselu ljubavnu priču

Pjesma »Zaplesale su sjene« kojom će se Marko Tolja predstaviti na 58. Splitskom festivalu dobila je videoizdanje za koje je zaslužna riječka ekipa kreativnih ljudi iz Lumiere productiona predvođena Artemom Duskhinom (režija, montaža) i Mateom Jurčićem (direktor fotografije, montaža, color grading).

Za make up i styling bila je zadužena Leana Garčev, a za snimke dronom Proces Media. Spot prati temu zaljubljenog para i »...tvoje male sobe...« koja se seli zajedno s glumcima, Markom Toljom i Deom Dević, na zanimljive lokacije diljem Rijeke i Istre dok nam priča veselu ljubavnu priču. Spot završava »behind the scenes« kadrovima koji prikazuju »teške radne trenutke« cijele ekipe, ali uvijek sa zaraznim osmijehom na licima.

Vedru ljetnu pjesmu zaraznog refrena potpisuje Toljin dugogodišnji suradnik Olja Dešić, dok se za aranžman pobrinuo Ante Gelo.

– Oduvijek nas vežu slični ukusi i isti odnos prema glazbi. Ova pjesma jednostavno mi je pala na pamet i odmah sam znao da je krojena za Marka. Zamolio sam ga da me oslobodi aranžiranja i produkcije kako bismo pjesmi dali veću slobodu i na moju veliku sreću pjesmu su producirali Ante Gelo i Ivan Popeskić te ju obukli u savršeno krojeno odijelo. Svirali su najbolji hrvatski »zlikovci«, naši prijatelji i suradnici koji su uključeni na pjesmi od početka do kraja. To se čuje u svakom tonu, svima hvala - autor je sretan, rekao je Dešić.

Zaplesale su sjene 1

Sretan je i izvođač.
– Što reći osim – hvala svima koji su sudjelovali u stvaranju ove divne pozitive! Nakon dugo vremena dvojac Olja & Tolja opet muzicira kao u samim počecima. Hvala ti na ovoj divnoj pjesmi. Ante Gelo ti si potpuni aranžerski luđak i genijalac! Ivan Popeskić, bez tvog finalnog »mađioničarstva« u studiju ne bi zvučalo ovako svjetski. Hvala svim genijalnim muzičarima koji su odsvirali na meni nedokučivom nivou: Zvjezdanu Ružiću, Robertu Vrbančiću, Mariju Klariću, Antonijuo Gečeku. Na koncu, hvala video luđacima Artemu Dushkinu i Mateu Jurčiću koji su nakon »Tišine« dokazali kako mogu dočarati svaku emociju. Ljubite se, grlite i volite... Ljeto je! – napisao je Tolja na Facebooku.

Zaplesale su sjene 3

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.