Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
15. prosinca 2018.
Nastup u Dvorani mladosti 14. veljače

Neda Ukraden za Valentinovo u Rijeci

Snimio daniel KASAP
Snimio daniel KASAP
Autor:
Objavljeno: 13. siječanj 2011. u 7:15 2011-01-13T07:15:00+01:00

Neda Ukraden je tijekom dugogodišnje karijere surađivala s najeminentnijim hrvatskim autorima, kao što su Đorđe Novković, Rajko Dujmić, Đelo Jusić, Kemal Monteno, Arsen Dedić i Zrinko Tutić čiji su hitovi obilježili njezinu karijeru

RIJEKA Jedno od najpopularnijih imena domaće zabavne glazbe, pjevačica Neda Ukraden, nastupit će na Valentinovo, 14. veljače u Dvorani mladosti na Trsatu u organizaciji tvrtke »Promocija d.o.o«. Koncert će započeti u 20.30 sati, a ulaznice će se već početkom sljedećeg tjedna moći nabaviti po cijeni od 80 kuna u CD Shopu Dandy na 4. katu Robne kuće Ri i u agenciji »New Sound« iz Matulja. Ovisno o vremenskim prilikama ulaznice će se prodavati i na štandu na Korzu te naravno na dan koncerta na blagajni ispred Dvorane mladosti, ali tada po cijeni od 100 kuna.

Neda Ukraden je tijekom dugogodišnje karijere surađivala s najeminentnijim hrvatskim autorima, kao što su Đorđe Novković, Rajko Dujmić, Đelo Jusić, Kemal Monteno, Arsen Dedić i Zrinko Tutić čiji su hitovi obilježili njezinu karijeru. Rođena Imoćanka bila je tijekom 70-ih i 80-ih godina jedno od najvećih imena tada jugoslavenske popularne glazbe s etno-pop prizvukom i jedna od najvećih zvijezda lakoglazbenih festivala »Vaš šlager sezone«, »Zagrebfest«, »Splitski festival« i »Festival Opatija«. Uz brojne nagrade koje je Neda Ukraden osvojila tijekom svoje bogate glazbene karijere svakako treba izdvojiti Zlatnu pticu »Jugotona« za preko dva milijuna primjeraka prodanih ploča.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka