Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
15. prosinca 2018.
Koncert omišaljskog slavuja

Moj Božić: Damir Kedžo oduševio prepuni HKD-u

Damir Kedžo, Foto: S. JEŽINA
Damir Kedžo, Foto: S. JEŽINA
Autor:
Objavljeno: 23. prosinac 2017. u 23:01 2017-12-23T23:01:00+01:00

Na božićnom koncertu koji bi mu, sudeći po reakcijama publike u HKD-u, svakako trebao prijeći u tradiciju, jedan od naših najboljih mladih vokalista ugostio je tri mlade pjevačke dive: Riječanke Antonelu Doko, Medeu Market-Sindik i zagrebačku pjevačicu Niku Syva

RIJEKA U prepunom Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku Damir Kedžo održao je koncert pod nazivom Moj Božić. Omišaljski pjevač svoj je drugi božićni nastup u toj dvorani otvorio pjesmom Ave Maria, a potom je nakratko glazbu stavio u drugi plan i "napravio reda" u gledalištu.

Zadovoljan rasporedom publike koncert je nastavio brojnim prigodnim blagdanskim pjesamama bez kojih je prosinac jednostavno nezamisliv. The Christmas Song, Have Yourself a Merry Little Christmas, Silent night, O Holy Night, Last Christmas, Let It Snow, Bijeli Božić, White Christmas, samo su neki od svima dobro poznatih božićnih hitova koji su Kedži bili na set listi.

Publiku je oduševio i pjesmama All I want for Christmas, Santa Claus Is Coming To Town i I'll be home for Christmas.

Njegov Božić nije mogao proći bez njegovih pjesama pa su mu se tako na repertoaru našli i vlastiti hitovi kao što je Korijen u pijesku, Ljubavi moja, Ronim na dah, Kanet na vetru ili pak 365, a uz pratnju svojeg šesteročlanog pratećeg benda izveo je i pomalo neočekivanu obradu pjesme A la nanita nana.

Na božićnom koncertu koji bi mu, sudeći po reakcijama publike u HKD-u, svakako trebao prijeći u tradiciju, jedan od naših najboljih mladih vokalista ugostio je tri mlade pjevačke dive: Riječanke Antonelu Doko, Medeu Market-Sindik i zagrebačku pjevačicu Niku Syva.

Foto: S. JEŽINA

S Medeom je otpjevao The Prayer Celine Dion i Andree Bocellija, a najavili su i prvi zajednički duet koji će biti objavljen sljedeće godine.

S Nikom je izveo pjesmu Perfect, dok mu se Antonela pridružila u pjesmi Sve u meni se budi.

Pravoj, toploj božićnoj atmosferi Antonela je doprinijela izvedbom svojeg hita Božić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka