Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. studenoga 2019.
"Stavi pravu stvar"

foto Marko Tolja u subotu na Ljetnoj pozornici

Glazbeni repertoar baziran je na novom albumu, koji obuhvaća swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojem Marko pliva kao riba u vodi
Glazbeni repertoar baziran je na novom albumu, koji obuhvaća swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojem Marko pliva kao riba u vodi
Autor:
Objavljeno: 26. srpanj 2017. u 15:02 2017-07-26T15:02:20+02:00

Slijede koncerti u subotu 29.7. u Opatiji na predivnoj Ljetnoj pozornici, te dva dana kasnije u Puli na Kaštelu, u sklopu "Ljeta na Kaštelu"

Marko Tolja i čak 17 vrhunskih glazbenika Jazz orkestra HRT-a na nekim od najljepših ljetnih pozornica predstavljaju album "Stavi pravu stvar". Slijede koncerti u subotu 29.7. u Opatiji na predivnoj Ljetnoj pozornici, te dva dana kasnije u Puli na Kaštelu, u sklopu "Ljeta na Kaštelu".

IMG_0034

Glazbeni repertoar baziran je na novom albumu, koji obuhvaća swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojem Marko pliva kao riba u vodi.

"Blago onom tko te ima", "Ja volim samo sebe", "Budi moja voda","Teške boje", "Stavi pravu stvar na pravo mjesto" i "Bitanga i princeza" samo su neke od pjesama koje zvuče kao da su objavljene pedesetih, odnosno prije  pojave rock glazbe i zvuka elektrike.

Uz to, pjesmarica stranih evergreena i te kako zaokružuje ovaj bogati retro program Marka Tolje i Jazz Orkestra HRT-a, a sve  uz dirigiranje maestra Andreasa Marinella.

IMG_0641

Odličan Markov vokal, usviran big band i bezvremenske pjesme ono su što obavezno morate uživo čuti ovog ljeta, a Opatija (subota 29.7.) i Pula (ponedjeljak 31.7.) vaše su ljetne odrednice.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.