Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
Okrunit će dvogodišnju vezu

Lady Gaga se udaje za managera Christiana Carina

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 17. listopad 2018. u 13:47 2018-10-17T13:47:00+02:00

Čini se da par već neko vrijeme planira vjenčanje, a Lady Gaga ponosno nosi golemi dijamantni prsten

Lady Gaga se udaje! Pop zvijezda, koja je nedavno požnjela uspjeh i filmom 'Zvijezda je rođena', odgovorila je s oduševljenjem na prosidbu Christiana Carina, piše Corriere della Sera

Slavna pjevačica i glumica sama je to potvrdila tijekom jedne proslave u Los Angelesu, nazvavši 49-godišnjeg Christiana Carina svojim zaručnikom, koristeći termin koji na engleskom jeziku praktički znači budući suprug. Christian Carino je manager koji radi za mnoge slavne glumice i pjevače.

Čini se da par već neko vrijeme planira vjenčanje, a Lady Gaga ponosno nosi golemi dijamantni prsten. 

No da se Lady Gaga udaje nije se znalo sve dok se nije popela na pozornicu kako bi primila nagradu na manifestaciji Women in Hollywood Awards, koju organizira američki časopis Elle. 

Slavna galzbenica i Carino zajedno su dvije godine, no potvrdili su svoju vezu tek kad su zajedno fotografirani na koncertu grupe Kings of Leon. 

Iako Christian Carino nije dovoljno poznat široj javnosti, kao manager se može pohvaliti nizom slavnih klijenata kao što su Simon Cowell, Miley Cyrus e Jennifer Lopez.

Carino ima kćer tinejdžericu Bellu i iza sebe ima dugu vezu s glumicom Lauren Cohan, poznatom po ulozi u filmu 'The walking dead'. 

Prije no što su Lady Gaga i Christian Carino započeli vezu, pjevačica je bila nekoliko godina vezana s glumcem Taylorom Kinneyem, poznatim po seriji Chicago Fire, s kojim je čak planirala vjenčanje. 

Lady Gaga i Taylor Kinney su se razišli upravo kada su organizirali vjenčanje, jer čini se da su im njihove poslovne obaveze otežavale zajednički život. 

U dugom interviewu za časopis Elle,  Lady Gaga je u studenome 2017. priznala da 'uspjeh dovodi u pitanje opstanak veza s dragim ljudima, bilo da je riječ o odnosu s članovima obitelji ili prijateljima'. 

'Biti slavna znači platiti visoku cijenu, no ne bih znala komponirati glazbu ili glumiti u filmu bez bola u duši', rekla je tom prilikom Lady Gaga. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.