Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. veljače 2020.
Dva put san umra

video Huljić obradio Oliverov hit, izazvao izljev emocija: 'Oliver se sada osmjehuje, divota'

Foto Screenshot YouTube
Foto Screenshot YouTube
Autor:
Objavljeno: 21. veljača 2019. u 17:35 2019-02-21T17:35:44+01:00

"Dva put san umra" jedna je od najpoznatijih i najomiljenijih pjesama preminulog glazbenika, kojoj je Huljić sad dao novo ruho, u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom i Akademskim zborom I. G. Kovačić

RIJEKA "Mislim da se Oliver sada osmjehuje, divota", "Kralju, legenda najveća! Savršenstvo!" samo su neki od brojnih oduševljenih komentara na obradu Oliverove pjesme "Dva put san umra" u izvedbi Tončija Huljića & Madre Badessa.

Riječ je o jednoj od najpoznatijih i najomiljenijih pjesama preminulog glazbenika, kojoj je Huljić sad dao novo ruho. U ovoj zaista emotivnoj obradi surađivao je sa Zagrebačkom filharmonijom i Akademskim zborom Ivan Goran Kovačić. 

Svi zajedno dostojanstveno su odali počast velikom Oliveru Dragojeviću. 

Za glazbu je zaslužan Tonči Huljić, za tekst Vjekoslava Huljić, a za orkestraciju Hana Huljić.

Ne čude stoga brojni oduševeljni komentari na YouTube kanalu Tončija Huljića & Madre Badessa na kojem je obrada objavljena. 

Izdvojimo još neke:  "Ovo je predivno i veličanstveno. Teško je zadržati emocije", "Bojim se da će ljudi shvatiti Huljićevu veličinu kada bude prekasno. Meštar od glazbe", "Savršeno, hvala bogu šta vas imamo dragi Huljići", "Prekrasna piesma, bravo Tonč! Mogu samo reći Oliver nas negdje gleda i sada mislim da se osmjehuje! Živote moj! Obožavam slušati Tončija Huljića, meštar od glazbe".

Kako se vama dopada?

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.