Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. rujna 2018.
"Unlawful killing" u Cannesu

video Raskrinkan britanski establišment: Lady Di je ubijena!

Raskrinkan britanski establišment: Lady Di je ubijena!
Raskrinkan britanski establišment: Lady Di je ubijena!
Autor:
Objavljeno: 10. svibanj 2011. u 19:03 2011-05-10T19:03:00+02:00

Riječ je o 90-minutnom filmu koji je režirao i producirao britanski glumac Keith Allen, valja napomenuti, uz svesrdnu financijsku pomoć Mohammeda Fayeda, oca Dianinog ljubavnika Dodija Fayeda

Šokantne fotografije princeze Diane koje su snimili paparazzi neposredno nakon stravične prometne nesreće u kojoj je ona izgubila život, bit će prvi puta prikazane u dokumentarnom filmu »Unlawful Killing« što će premijeru imati ovoga tjedna na filmskom festivalu u Cannesu.

Riječ je o 90-minutnom filmu koji je režirao i producirao britanski glumac Keith Allen, valja napomenuti, uz svesrdnu financijsku pomoć Mohammeda Fayeda, oca Dianinog ljubavnika Dodija Fayeda koji je zajedno s njom i vozačem Henrijem Paulom stradao u kobnoj nesreći u pariškom tunelu Pont de l'Alma.

I dok su bliski prijatelji princezom od Walesa zgroženi činjenicom da će se u filmu moći vidjeti crno-bijele fotografije njezinog lica, snimljene nekoliko minuta nakon te nesreće, tvorac dokumentarca u tomu ne vidi ništa sporno.

Štoviše, tvrdi da su fotografije ranije objavljivane u nekim medijima i na internetu te da je to za britanski narod dobrodošao »lijek«. 

Iako je sud zaključio da je smrt ipak skrivio pijani vozač Henri Paul, iz filma proizlazi sasvim drugačija istina.

Šestomjesečnu istragu sabotirao je britanski establišment, dokazi su skrivani od javnosti, članovi kraljevske obitelji bili su izuzeti od ispitivanja i davanja dokaza, a novinari, osobito oni BBC-jevi, sustavno su krivo izvještavali o događajima i samoj presudi. 

– Ovo je priča o tome kako je prevaren cijeli svijet, kazao je Keith Allen koji je film ponudio svim važnijim televizijskim postajama u Velikoj Britaniji, no dobio je isključivo odbijenice. Uz to, odvjetnici su tražili da iz njega izbaci čak 87 scena, pa film uopće neće biti prikazan na »otoku«! Redatelj, inače otac popularne pjevačice Lily Allen, kaže i da dokumentarac ne govori o uroti prije nesreće, već uroti koja se dogodila nakon nesreće. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Originalni zimski kotači na dar uz kupnju novog automobila
Zima s pet zvjezdica uz BMW i MINI vozila

Originalni zimski kotači na dar uz kupnju novog automobila