Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
25. siječnja 2020.
Film Guya Ritchieja

Izašao službeni Disneyjev trailer za Aladdina. Nakon plavog duha gnjev je izazvao Jafarov glas

Izvor: Screenshot/YouTube
Izvor: Screenshot/YouTube
Autor:
Objavljeno: 13. ožujak 2019. u 17:36 2019-03-13T17:36:33+01:00

U animiranom filmu glas Jafara je teatralniji i dublji kako i priliči jednom zlikovcu, a glasu glumca Marwana Kenzarija, prema navodima korisnika YouTubea, zamjera se presvijetla i monotona boja glasa

Walt Disney studio je sinoć objavio najnoviji i najduži trailer s nestrpljenjem očekivanog i već kontroverznog filma Guya Ritchieja ´Aladdin´.

Crtani film iz 1992. godine, kojeg je sinkronizacijom proslavio neprežaljeni glumac i komičar Robin Williams, dobio je filmsku verziju s kojom fanovi, iako film izlazi tek 24. svibnja, nisu zadovoljni.

Redatelju su zamjerili izbor Willa Smitha za ulogu ´plavog duha´ od kojeg su napravili glavni vic na Twitteru, a jedan je korisnik čak zamijenio glavu Smitha s onom Robina Williamsa.

Nakon objavljenog trailera kojeg je pogledalo preko šest milijuna ljudi sada se redatelju zamjera i izbor zlikovca Jafara.

Naime, ovoga puta nije u pitanju stas nego glas. U animiranom filmu glas Jafara je teatralniji i dublji kako i priliči jednom zlikovcu, a glasu glumca Marwana Kenzarija, prema navodima korisnika YouTubea, zamjera se presvijetla i monotona boja glasa.

Presudite sami:

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.